Trump virüse yakalanınca üzüntüden kalp krizi geçirdi

Rüyasında gördükten sonra ABD Başkanı Donald Trump’a tapmaya başlayan Bussa Krişna, Trump’ın koronavirüse yakalandığını öğrendikten sonra depresyona girdi ve kalp krizinden yaşamını yitirdi. Hindistanlı adam dünya basınına bir çok kez haber konusu olmuştu.

Hindistan’ın Telangana eyaletindeki Konney köyünde yaşayan Bussa Krişna, rüyasında gördüğü ABD Başkanı Donald Trump’a ‘Hint tanrısı’ gibi tapmaya başladı. Dünya basınında yoğun ilgi gören Krişna’nın, Trump’ın koronavirüse yakalandığını öğrenince depresyona girdiği ve kalp krizinden yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Trump virüse yakalanınca üzüntüden kalp krizi geçirdi

Krişna’nın yakınlarının Hint basınına yaptığı açıklamada, Trump’ın koronavirüse yakalandığını duyduktan sonra Krişna’nın ağır depresyona girdiği belirtildi. Düzgün bir şekilde yemek yemeyen Krişna’nın, Donald Trump’ın hastalığını yenmesi için 4 gün oruç tuttuğu belirtildi.

Trump virüse yakalanınca üzüntüden kalp krizi geçirdi - Resim : 2

Ailesiyle çay içtiği sırada rahatsızlanan Krişna, hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Krişna’nın ailesine kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi.

Trump virüse yakalanınca üzüntüden kalp krizi geçirdi - Resim : 3

Krişna, daha önce Trump ile ilgili yaptığı açıklamada onu rüyasında gördüğünü ve kendisine mutluluk verdiğini ifade etmişti. “Bana muazzam bir mutluluk veriyor” diyen Krişna, “Dolayısıyla diğer tanrıları bırakıp ona dua etmeye başladım” ifadelerini kullanmıştı.

Trump virüse yakalanınca üzüntüden kalp krizi geçirdi - Resim : 4

 

Trump virüse yakalanınca üzüntüden kalp krizi geçirdi ile ilgili etiketler Trump Hindistan hayran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.