Trump-Trudeau tokalaşması

ABD Başkanı Donald Trump,Kanada Başbakanı Justin Trudeau’yu ağırladı.Trump'ın tokalaşmak için elini uzattığında Trudeau'nun yüz ifadesi,akıllara yine Trump'ın Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin elini bırakmaması ve Abe'nin yüz ifadesini hatırlattı.

Beyaz Saray’da Kanada Başbakanı Justin Trudeau’yu ağırlayan Trump basına verilen pozda elini uzattı.Bu sırada Kanada Başbakanı'nın yüz ifadesi dikkat çekti.

Trump-Trudeau tokalaşması

Trudeau Beyaz Saray’daki görüşmede Amerikan Başkanı’na, 2000 yılında yaşamını yitiren babası, eski Kanada Başbakanı Pierre Trudeau ile Trump’ın beraber aynı karede yer aldıkları bir fotoğrafı hediye etti. Trump, Pierre Trudeau’yi tanıdığını ve ona saygı duyduğunu belirterek, fotoğrafı ‘çok özel bir yerde’ saklayacağını kaydetti.

JAPONYA BAŞBAKANI'NIN ELİNİ BIRAKMAMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya Başbakanı Şinzo Abe’yi Beyaz Saray’da ağırlamış, İki liderin basın karşısına geçip poz verdiği dakikalarda Abe ile tokalaşan Trump Japon Başbakan’ın bütün çabalarına rağmen elini bir türlü bırakmamıştı.Tam 19 saniye süren tokalaşmanın ardından Abe’nin yüz ifadesi görülmeye değerdi.

Trump-Trudeau tokalaşması ile ilgili etiketler Trump trudeau tokalaşma
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.