Trump rakibi Biden ile yorum bile yapmadan dalga geçti!

ABD'de başkanlık yarışı tüm hızıyla devam ederken Cumhuriyetçilerin adayı Başkan Donald Trump, Demokrat rakibi Joe Biden ile dalga geçmek amacıyla bir video paylaştı. Trump'ın paylaşımını yorumsuz bırakması dikkat çekti.

ABD Başkanı Donald Trump, seçimlerdeki rakibi Joe Biden'ın ağır çekim bir konuşma yaptığı ve işaret dili uzmanının şaşkınlık içinde söylenenleri anlatmaya çalıştığı bir videoyu sosyal medya hesabından yorumsuz paylaştı.

Trump rakibi Biden ile yorum bile yapmadan dalga geçti!

Trump'ın oğlu Eric Trump ise işaret dili tercümanın yaşadığı zorluğa vurgu yapan bir mesajla Biden'in konuşmasının yavaşlığına dikkat çekti.

Trump rakibi Biden ile yorum bile yapmadan dalga geçti! - Resim : 2

Sosyal medyada Biden ile bu video üzerinden dalga geçen Trump yanlıları Demokratların adayının başkanlık için hazır olmadığını iddia ettiler. 

Biden taraftarları ise başkan adaylarına sahip çıktı. 

Trump rakibi Biden ile yorum bile yapmadan dalga geçti! - Resim : 3

Biden taraftarları Trump'ı ise Hitler'le aynı çizgide olmakla suçlayan paylaşımlar yaparken, Trump taraftarlarının ise bu söyleme Demokrat aday hakkında yıllardır konuşulan pedofili iddialarıyla yanıt verdiği görüldü. 

Trump rakibi Biden ile yorum bile yapmadan dalga geçti! - Resim : 4

Trump rakibi Biden ile yorum bile yapmadan dalga geçti! ile ilgili etiketler Donald Trump ABD seçim Joe Biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.