Trump öldü mü? Son sağlık durumu nasıl oldu?

Trump öldü mü? Son sağlık durumu nasıl oldu? Koronavirüs testi pozitif çıkan ABD Başkanı Trump’ın hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Sağlık durumu kötüye gittiği iddia edilen Trump için sosyal medyada bazı paylaşımlarda yapıldı.

ABD Başkanı Donald Trump, son olarak 2 Ekim gününde kendi sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını tüm dünyaya duyurmuştu. Henüz 24 saat bile olmadan gecenin bir yarısında hastaneye kaldırılan Trump’ın durumunun ağırlaştığı iddia edildi.

Son olarak Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Trump'ın tedbir amaçlı olarak Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavisine orada devam edileceği duyuruldu. Daha öncesinde yapılan açıklamada ise Trump’ın hafif semptomlar geçirse de görevinin başında olduğu ifade edilmişti.

DONALD TRUMP ÖLDÜ MÜ?

Koronavirüse yakalanan Donald Trump’ın öldüğü haberleri daha önceden de sosyal medyada yayılmış ancak kısa süre sonunda bu iddiaların asılsız olduğu belirtilmişti.

Trump ile beraber eşi First Lady Melanie Trump'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Çift Çarşamba gününde Beyaz Saray’da kendilerini 14 gün süresince karantina altına almışlardı. ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Trump'ın 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerindeki rakibi Joe Biden'in koronavirüs testleri ise negatif çıkmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın doktoru Sean P. Conley ise kendisinin 8 gramlık ‘antikor kokteyli’ dozu aldığını açıkladı. Conley açıklamasında “Başkanın yorgunluğu devam ediyor ancak morali iyi. Uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından değerlendiriliyor. Sonraki adımlara dair Başkana ve eşine tavsiyelerde bulunacağız” ifadelerine yer verdi.

Trump öldü mü? Son sağlık durumu nasıl oldu? ile ilgili etiketler Trump Donald Trump the simpsons kehanet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.