Trump 'kontrolden çıktı' dedi

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık seçiminde oy sayımı sürerken yeni bir açıklamada bulundu. 'Yasal oylar dikkate alındığında kolayca kazanıyorum' diyen Trump, kendisine sansür uygulayan Twitter'ı da sert sözlerle eleştirdi.

ABD seçimlerinde kritik oy sayımı devam ederken Başkan Donald Trump'tan art arda tweetler gelmeye devam ediyor.

Trump son paylaşımında “Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığı’nı YASAL OYLAR KULLANIMI ile kolayca kazanıyorum. GÖZLEMCİLER'in herhangi bir şekilde ve biçimde işlerini yapmalarına izin verilmediğinden, bu süre içinde kabul edilen oyların YASADIŞI OY olarak belirlenmesi gerekmektedir. ABD Yüksek Mahkemesi karar vermeli!” ifadesini kullandı.

TWİTTER'A SANSÜR TEPKİSİ

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medyadan yaptığı açıklamada, paylaşımlarına gelen sansüre değinerekTwitter, 230’uncu kısım hükümetin armağanı sayesinde kontrolden çıktı!” diye konuştu.

 Trump 'kontrolden çıktı' dedi

Trump 'kontrolden çıktı' dedi ile ilgili etiketler Trump ABD seçim Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.