Trump kendisini Hz. İsa ile karşılaştırdı

Oğlu Eric Trump'ın “Babam Hıristiyanlığı kurtardı” sözlerinin ardından benzer bir çıkış da Donald Trump'tan geldi. Kendisini Hz. İsa ile karşılaştıran Trump, kendisinden ünlü tek kişinin o olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Karolina eyaletinde düzenlediği miting sırasında kendisini İsa Mesih’le karşılaştırdı.

Sözü ünlülüğe ve tanınırlığa getiren Trump, “Geçen gün biri bana dedi ki 'Sen dünyada açık ara en ünlü kişisin.' Ben de 'Hayır, ben değilim...' dedim. 'O zaman kim?' diye sordular. 'İsa Mesih' dedim" diye konuştu.

Bu sözleri alkışlar ve tezahüratla karşılanan Trump, bu konuda 'İsa Mesih'le tartışmaya girmeyeceğini' söyleyip gökyüzüne baktı ve "Tanınırlık konusunda yanından bile geçemem" dedi.

SOSYAL MEDYANIN DA GÜNDEMİ OLDU

Trump'ın bu sözleri sosyal medyada da gündem olurken birçok kişi New York'ta 1980 yılında öldürülen Beatles grubu üyesi, savaş karşıtı müzisyen John Lennon'un 1966 yılında ‘Beatles’in artık İsa Mesih’ten daha ünlü’ olduğunu söylediği demeci hatırlattı.

Trump kendisini Hz. İsa ile karşılaştırdı ile ilgili etiketler ABD Donald Trump Hz. İsa başkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.