Trump: Hile yapıldığına dair birçok beyan var!

ABD'de başkanlık yarışını kaybeden Donald Trump'tan yeni bir açıklama geldi. Twitter hesabından yaptığı açıklamada seçimde hile yapıldığına dair birçok beyanın olduğunu söyleyen Trump, özellikle Pensilvanya eyaletine vurgu yaparak "Bu iddialar incelenmeli" dedi.

ABD Başkanlık seçimlerinde Joe Biden'ın kazanmasının ardından Donald Trump Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla seçimlerde yolsuzluk yapıldığı iddialarını sürdürüyor.

Trump henüz oyların çizelgeye geçirilmesi aşamasının başında olunduğunu belirttiği mesajında "Bu iddialara bakmalıyız. Seçmen yolsuzluğu olduğuna dair bir dizi yeminli beyan görüyoruz. Bu ülkede seçim sorunlarının olduğu bir geçmişimiz var" dedi.

Pensilvanya'da yasal sürenin ardından gelen oy pusulalarının ayrılması talimatının Yüksek Mahkeme tarafından verildiğini ve bu oy pusulalarının büyük bir yekün tuttuğunu savunan Trump, "Sistematik sorunlardan söz ettiğinizde bu, bu oy pusulalarının nasıl doğrulandığıyla ilgili. Doğrulama sistemiyle ilgili bir sorun varsa bu bütün seçimi ciddi olarak etkileyecektir. Beni endişelendiren bir dizi seçim sorununun olduğu Philadelphia ve Detroit gibi kentlerdeki yüz milyondan fazla posta yoluyla kullanılan oy" dedi.

 

Trump: Hile yapıldığına dair birçok beyan var! ile ilgili etiketler ABD Donald Trump seçim Pensilvanya hile
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.