Trump: Erdoğan, Putin ve Şi zehir gibi...

Koronavirüs salgınının etkisiyle anketlerde hayli geride görünen ABD lideri Donald Trump, Demokrat rakibi Biden'a atıfta bulunarak, "Zehir gibi olan birisine ihtiyacımız var. Çünkü Şi zehir gibi, Putin zehir gibi, Erdoğan zehir gibi. Bu yüzden, %100 kapasitesi olmayan birine sahip olmamalıyız" dedi.

ABD Başkanı Trump, verdiği bir röportajda rakibi Joe Biden'a göndermelerde bulundu. Trump, "Zehir gibi olan birisine ihtiyacımız var. Çünkü Şi zehir gibi, Putin zehir gibi, Erdoğan zehir gibi. Bu yüzden, %100 kapasitesi olmayan birine sahip olmamalıyız." dedi.

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik kararı ile Akdeniz'de aldığı sonuçlar, Ayasofya'nın ibadete açılması ve Kuzey Irak'ta Amerika'ya rağmen gerçekleştirilen başarılı operasyanlar Trump'ın Türkiye'ye karşı sarf ettiği sözlerin nedeni olarak yorumlandı.

Trump: Erdoğan, Putin ve Şi zehir gibi...

Trump'ın sözlerini sosyal medya hesabından paylaşan  Ahmet Tezcan, Trump'ın üç ülkeye karşı mesajlarına dikkat çekti.

Tezcan, "Demek ki ABD 3 ülkeyi ilk 3 düşman olarak görüyor" dedi.

Trump: Erdoğan, Putin ve Şi zehir gibi... ile ilgili etiketler ABD Donald Trump Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan abd başkanı trump
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.