"Trump en son geçen yıl gelmişti"

ABD'de siyahi George Floyd'un polis tarafından öldürülmesinin ardından gösteriler Beyaz Saray önüne kadar taştı. Sığınağa kaçtığı iddia edilen Trump, Beyaz Saray yakınındaki protestocuları boşalttıktan sonra kiliseye gitti. Elinde İncil ile fotoğraf çektiren Trump'a karşı öfkeler alevlendi.

ABD'de çatışmalar, gözaltılar ve yağmalar devam ederken Başkan Trump’ın yaptığı bir hareket, ülkeyi iyice karıştırdı.

Trump büyük bir koruma ordusu eşliğinde Beyaz Saray yakınındaki Aziz John’un Kilisesi’ne giderek burada elinde İncil ile poz verdi.

Trump’ın ziyaret ettiği Katolik kilisesinin bağlı olduğu kardinal "Başkan bu akşam İncil'i ve kiliseyi, İsa’nın öğretisi ve kilisemizin savunduğu herşeyin antitezi olan bi mesajı vermek için kullandı" ifadelerini kullandı.

"Trump en son geçen yıl gelmişti"

CNN’den Anderson Cooper’a konuşan kardinal, “Bu olaya sebep olan şeyin kökünü anlamamız gerekiyor. Eğer bağlamını anlamazsak iyileşme fırsatını da kaçırırız. Bu akşam Başkan’ın yaptıklarını gördüm. Bir fırsatı daha kaçırdı” dedi.

EN SON GEÇEN YIL ZİYARET ETTİ

Kilise rahibi Robert Fisher ise,Trump'ın kiliseye en son geçen yıl Saint Patrick Day (Aziz Patrick Günü) pazar ayini için gittiğini söyledi.

"Trump en son geçen yıl gelmişti" ile ilgili etiketler ABD Donald Trump İncil Kilise
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.