Trump bu kez FBI'ı hedef aldı

ABD Başkanı Donald Trump, kaybettiği seçimlerin ardından ilk kez bir canlı yayına katıldı. Trump, burada yaptığı açıklamada seçimde hile olduğu iddialarını yinelerken, Adalet Bakanlığı ve FBI'a yüklendi.

Joe Biden’ı henüz seçilmiş başkan olarak tanımayan Donald Trump, “Bu seçimler sahtekarlık dolu” diyerek kendisine ait binlerce oyun Biden’ın hanesine yazıldığını iddia etti.

Seçimlerde kullanılan sistemlerin oyları İspanya ve Almanya’da sayıldığını da iddia eden Trump, kendisine karşı çalıştığını iddia ettiği ABD Başsavcısı John Durham’ın nerede olduğunu sordu.

Trump FBI’ın konu ile bu kadar ilgisiz olması ile ilgili olarak “ülkenin utanç kaynağı” dedi.

DÜNYANIN GENELİNDEN DAHA İYİYİZ.

ABD’de 13 milyondan fazla vaka ve 266 binden fazla insanın hayatını kaybetmiş olmasına rağmen Trump “Dünya’nın genelinden daha iyi durumdayız” dedi.

Işık hızı operasyonu sayesinde aşının bulunduğunu iddia eden Trump “insanların 5 yılda geliştirilemez dediği aşılar ile geldim” dedi.

İHA

Trump bu kez FBI'ı hedef aldı ile ilgili etiketler Trump ABD FBI
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.