Trump binlerce askeri görevlendirdi...

ABD Başkanı Trump, ülkedeki şiddet olaylarına müdahale etmek için binlerce ağır silahlı askeri personeli ve güvenlik gücünü görevlendirdiğini duyurdu.

ABD Başkanı Donald Trump, sokağa çıkma yasağı ilan edilen başkent Washington'da gösterileri sürdüren protestoculara adeta meydan okudu.

Beyaz Saray'da açıklamalar yapan Trump ülkedeki protestolara müdahale etmek için binlere ağır silahlı askeri polisi görevlendirdiğini duyurdu. 

Açıklamalarının ardından Beyaz Saray'dan protestocuların polis müdahalesiyle uzaklaştırdığı Lafayatte Park'a yürüyen Trump, parkın hemen yanındaki 200 yıllık kilisenin önüne geldi ve elinde İncil'le açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı daha sonra yine yürüyerek Beyaz Saray'a döndü.

Trump binlerce askeri görevlendirdi... ile ilgili etiketler ABD Trump asker protesto
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.