Trump: Ben hiç şiddet istemedim

ABD Başkanı Donald Trump, 6 Ocak'taki Kongre baskınını ardından Demokratların hedefinde. Trump, görevinden almak için azil çalışması başlatan Demokrat Partililere gazeteciler aracılığı ile cevap verdi. Olaylara ilişkin sorumluluğu için "Ben şiddet istemiyorum, hiç istemedim" ifadesi kullanan Trump, azil çalışmaları içinse, "Azil süreci, siyasi tarihimizdeki en büyük cadı avının devamıdır. Kesinlikle çok saçma." dedi...

ABD Başkanı Donald Trump, ABD-Meksika sınırına gitmeden önce Beyaz Saray'da gazetecilere Washington'daki son durum hakkında açıklamalarda bulundru. 

6 Ocak'ta taraftarlarının Kongre'yi basmasını değerlendiren Trump, "Ben şiddet istemiyorum, hiç istemedim" ifadesini kullandı. 

Demokratların ayaklanmayı kışkırtmaya çalıştığı suçlamasıyla kendisini görevden alma çabasını da kınayan Trump, "Azil süreci, siyasi tarihimizdeki en büyük cadı avının devamıdır. Kesinlikle çok saçma." diye konuştu. 

Sonra da "Bence bu muazzam bir öfkeye neden oluyor" diye de ekledi. 

TARAFTARLARI İKİNCİ DÖNEM İÇİN UMUTLU

20 Ocak Çarşamba günü Joe Biden'a görevini bırakacak olan Trump'ın destekçileri siyasi geleceği ve 'ikinci dönem' için umutlarını koruyor. 

İnternette Trump'ın Başkan Yardımcısı Mike Pence'in "yerini alabileceği" söylentileri iyice yayılmış durumda.

Destekçileri "seçimde hile var" diyen Trump'ın yanında durmayan Pence'in Başkan Yardımcılığı görevinden kovulması gerektiğini sesli olarak dillendirmeye başlamış durumda. 

Ancak, Trump ve Pence birlikte aday oldukları için Başkan'ın yardımcısını kovma yetkisi bulunmuyor.

Trump: Ben hiç şiddet istemedim ile ilgili etiketler ABD Donald Trump Demokrat Parti azil kongre
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.