Trump: Başkan Erdoğan ile ilişkilerimiz çok iyi

ABD Başkanı Donald Trump, Erdoğan'ın 13 Kasım'da yapılması planlanan Beyaz Saray ziyaretinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğiyle ilgili olarak 'Başkan Erdoğan ile iyi ilişkilerimiz var' dedi. 13 Kasım'da ABD'ye bir ziyaret gerçekleştirmesi beklenen Erdoğan, "Henüz kararımı vermedim, soru işaretleri var" açıklamasında bulunmuştu.

Trump, Mississippi eyaletine hareket etmeden önce Beyaz Saray'ın bahçesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Kasım'da yapılması planlanan Beyaz Saray ziyaretinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine ilişkin Trump, "Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile iyi ilişkilerimiz var. (ABD ve Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusunda yaptığı anlaşma) Ateşkes çok iyi uygulandı." açıklamasında bulundu.

YPG/PKK İTİRAFI!

Trump, Suriye'deki ABD askerlerinin evlerine dönmesini istediğini vurgulayarak, "(Türkiye-Suriye sınırı) Sınırı başkaları kontrol etsin. Biz petrolü güvence altına aldık. Petrolü seviyorum. Kürtler (YPG/PKK) ile çalışıyoruz. Türkiye ile çalıyoruz. Birçok ülke ile çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Kendisi hakkında açılan azil soruşturmasını da "düzmece" olarak nitelendiren Trump, "Yanlış hiçbir şey yapmamış bir başkanı azledemezsiniz." değerlendirmesinde bulundu.

ERDOĞAN: SORU İŞARETLERİ VAR

13 Kasım’da gerçekleşmesi beklenen ABD ziyareti ile ilgili bir soruya yanıt veren Erdoğan, “Henüz kararımı vermedim, soru işaretleri var” demişti.

Trump: Başkan Erdoğan ile ilişkilerimiz çok iyi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Donald Trump ABD Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.