True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor? 3.sezon fragmanı izle!

True Detective'nin 3.sezon yayın tarihi belli oldu. Hayranlıkla izlenen dizinin 3.sezon fragmanı yayınlandı. İlk 2.sezonu ile izleyiciler tarafından hayranlıkla izlenen dizinin yeni sezonunda neler olacağı ise merak ediyor. Peki True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor? İşte True Detective 3.sezon fragmanı izle! True Detective yeni sezonu ne zaman? Detaylar haberimizde...

True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor? Yayınlandığı günden itibaren büyük beğeni toplayan True Detective'nin yenİ sezonu büyük bir merakla bekleniyor. True Detective'nin 3.sezon tarihi belli oldu. Aynı zamanda 3.sezon fragmanı yayınlandı. Peki True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor? İşte True Detective 3.sezon fragmanı izle! True Detective yeni sezonu ne zaman? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor?  3.sezon fragmanı izle!

True Detective Instagram hesabından 3.sezon tarihini takipçileri ile paylaştı.

İşte o paylaşım;

True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor?  3.sezon fragmanı izle! - Resim : 2

TRUE DETECTİVE

True Detective, HBO'da yayınlanan antoloji formatında bir Amerikan suç drama televizyon dizisidir. Yaratıcısı ve senaristi Nic Pizzolatto olan dizinin ilk sezonunu Cary Fukunaga yönetti. Çoklu zaman çizelgelerinin kullanıldığı birinci sezonda, Louisiana'da 17 yıl boyunca bir seri katili yakalamak için iz süren Louisiana Eyalet Polisi Kriminal Soruşturma Şubesi'nden iki cinayet masası dedektifinin öyküsü konu alındı. Dizinin ilk sezonunda başrollerde Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts ve Tory Kittles yer aldı. 12 Ocak 2014'te yayınlanmaya başlayan sekiz bölümlük sezon; 9 Mart 2014'te tamamlandı ve eleştirmenlerden büyük beğeni topladı.

OYUNCULAR VE KARAKTERLER

1. SEZON

Matthew McConaughey: Dedektif Rustin Cohle
Woody Harrelson: Dedektif Martin Hart
Michelle Monaghan: Maggie Hart
Michael Potts: Dedektif Maynard Gilbough
Tory Kittles: Dedektif Thomas Papania


2. SEZON

Colin Farrell: Raymond "Ray" Velcoro, Vinci Polis Departmanı
Rachel McAdams: Dedektif Antigone "Ani" Bezzerides, Ventura County Şerif Ofisi Ceza Soruşturma Bölümü
Taylor Kitsch: Polis Memuru Paul Woodrugh, Kaliforniya Otoyol Polisi
Kelly Reilly: Jordan Semyon, Frank'in eşi
Vince Vaughn: Francis "Frank" Semyon, bir suçlu ve girişimci

 

MATTHEW DAVİD MCCONAUGHEY

 Matthew David McConaughey (d. 4 Kasım 1969), Amerikalı Oscar ödüllü sinema oyuncusu.

McConaughey, Mary Kathleen "Kay"'in (kızlık soyadı; McCabe) üç oğlundan biri olarak, Uvalde, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi bir öğretmen, babası James Donald McConaughey ise akaryakıt istasyonu sahibi idi, babası iş hayatına atılmadan önce Green Bay Packers futbol takımının bir oyuncusuydu. McConaughey, İrlandalı kökene sahiptir ve hristiyan dini mensubudur. McConaughey'nin annesi ve babası boşandıktan sonra birkaç kez yeniden evlendiler. McConaughey bunu "Aşk ama istikrarsız bir ilişki" olarak yorumladı.

McConaughey, Longview Teksas'a yerleşti. Bir yıl öğrenci değişimiyle Gorokan/New South Wales Avustralya'da yaşadı.

McConaughey oyunculuk kariyerine 1991 yılında başladı. Richard Linklater'in 1993 yapımı Dazed and Confused filminde rol alana kadar öğrenci filmlerinde ve bir takım televizyon yapımlarında oynadı. Bu sırada country şarkıcısı Trisha Yearwood'un "Walkaway Joe" klibinde, Unsolved Mysteries televizyon dizisinde ve Angels in the Outfield, Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation, Boys on the Side filmlerinde görünmesi tanınmaya başlamasını sağladı. Daha sonra John Grisham'ın aynı adlı romanından uyarlama olan 1996 yapımı A Time to Kill filminde avukat "Jake Brigance" rolüyle büyük bir çıkış yakaladı.

Bundan sonra McConaughey birçok filmde önemli roller almaya başladı; Contact, Amistad, The Newton Boys, Edtv ve U-571. 2000'li yılların başlarında romantik komedi filmlerinin aranılan oyuncusu oldu. The Wedding Planner ve How to Lose a Guy in 10 Days filmleri eleştirmenlerce başarılı bulundu. Bu dönemde düşük bütçeli Tiptoes filminde bir itfaiyeciyi, Two For The Money filminde bir kumarbazı, Frailty filminde ise bir seri katili canlandırdı.

McConaughey 2005 yılında 130 milyon $ bütçeli Sahara filminde Steve Zahn ve Penélope Cruz'un karşısında başrol oynadı. Aynı yıl People dergisi tarafından 2005 yılı için "Yaşayan En Seksi Adam" seçildi.

2006 yılında yine bir romantik komedi olan Failure to Launch filminde Sarah Jessica Parker ile birlikte rol aldı. Film eleştirmenlerce başarılı bulundu. 2008 yılında Ben Stiller'ın Tropik Fırtına: Al Bakalım filminde bir menajeri canlandırdı. 2009 yılında Thomas Magnum rolüyle Magnum, P.I. filminde rol almak üzere anlaştı.2013 yılında True Detective adlı dizide başrol oynamaktadır.Oynadığı rol :Eski ajan rolündedir.Dizinin yapımcılığını HBO yapmaktadır.

WOODROW HARRELSON

Woodrow Harrelson, Teksas'ta dünyaya geldi. Bir katil olan babası Charles Voyde Harrelson ile Diane Lou Oswald isimli annesi 1964 yılında boşandılar. Jordan ve Berrett isimli iki erkek kardeşi vardır. Annesi ile birlikte daha sonra Lübnan'a (Ohio eyaleti ) taşındı ve orada büyüdü. Lübnan Yüksek Okuluna giren Harrelson, ardından İndiana'daki Henovor Koleji'ne gitti ve daha sonra Sigma Chinin bir üyesi oldu.

Harrelson üniversite ardından 1985 yılında Cheers isimli dizide oynayarak ödül aldı.İlk sinema filmi rolünü Goldie Hawn filmi Wildcats filminde oynadı.Filmde kendisi gibi ilk filmi olan Wesley Snipes ile iyi arkadaş olarak,daha sonra Snipes ile Money Train, White Men Can't Jump ve Play İt to the Bone isimli filmlerde de bir araya geldiler. Harrelson ilk filminin ardından bazı filmlerde rol aldı.L.A. Story isimli 1990 yapımlı filmde Steve Martin ile aynı sahneyi paylaştı. Ardından gelen filmleri arasında The Cowboy Way, Scorched, EDTv, Kingping ve elbette ki Natural Born Killers filmleri onu gittikçe başarıya götürdü. 2003 yılında Anger Management filminde kısa rolde görünen Harrelson, 1996 yılında Insanlar Larry Flynt'e Karşı isimli filmiyle Akademi Ödülüne aday gösterildi. 2013 yapımı True Detective dizisinde Matthew McConaughey ile başrolü paylaştı. Dizide bir polis memurunu canlandırmaktadır.

MİCHELLE MONAGHAN

Michelle Lynn Monaghan (d. 23 Mart 1976, Winthrop, Iowa), Amerikalı aktris. Michelle Monaghan Görevimiz Tehlike 3 filmi ile tanındı. Winthrop adlı küçük bir kasabada büyüdü. 1999'da model olmak için New York'a taşındı. Çeşitli defileler için Milano, Singapur, Tokyo ve Hong Kong'a gitti. Eşi ile Manhattan'da bir partide tanıştı ve 5 yıl sonra, Ağustos 2005'te, Peter White ile evlendi. 5 Kasım 2008'de Willow Katherine White adlı bir kız çocukları oldu.

 COLİN JAMES FARRELL

Colin James Farrell (d. 31 Mayıs 1976, Dublin), İrlandalı aktör.

2000 yılına kadar televizyon şovlarında ve filmlerinde küçük roller alan Colin Farrell, 2000'li yıllarda vizyona giren Azınlık Raporu, Büyük İskender, Kanun Namına ve Telefon Kulübesi filmleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Oyuncu özel hayatıyla da birçok kere gündeme gelmiştir.

Kanun Namına filmi için filmin uyarlandığı orijinal dizisi Kanun Namına'da Dedektif Çavuş James "Sonny" Crockett / Yer Altı Dünyasına Sızdığı Sahte Kimliğiyle James "Sonny" Burnett rolü ile efsaneleşen, günümüzün genç erkek ve erkek modasının temellerini atan Don Johnson tarafından kendi rolünü dizinin filminde canlandırması için dizinin de yönetici yapımcısı ve yönetmeni olan Michael Mann'e önerilmiştir.

Don Johnson kendisinin idolüdür.

True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor? 3.sezon fragmanı izle! ile ilgili etiketler True Detective 3.sezon ne zaman başlıyor fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.