TRT'ye 23 Nisan videosu nasıl gönderilir? TRT 23 Nisan yarışmasına nasıl katılınır?

TRT'ye 23 Nisan videosu nasıl gönderilir? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına altına alan koronavirüs salgını nedeni ile bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde kutlanacak. 23 Nisan için etkinlik düzenleyen TRT, 23 Nisan ile alakalı video gönderen çocukları ekranlara getirecek. Peki, TRT'ye 23 Nisan videosu nasıl gönderilir? Detaylar haberimizde...

TRT'ye 23 Nisan videosu nasıl gönderilir? Dünyayı kısa zamanda etkisi altına almış olan ölümcül virüs olarak bilinen COVID-19 salgının Türkiye'de de görülmesi ile birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Ülkemizde her yıl düzenli olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl koronavirüs önlemleri kapsamında evlerde kutlanacaktır. TRT ise 23 Nisan için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 23 Nisan ile alakalı şiir ve şarkılarını TRT'ye gönderen çocuklar ekranlarda yayınlanacaktır. Birçok kişi 23 Nisan videosunun nasıl gönderildiğini merak ediyor. Peki, TRT'ye 23 Nisan videosu nasıl gönderilir? Detaylar haberimizde...

23 Nisan şiirleri kısa 2 ve 4 kıta ile 3 kıtalık 23 Nisan şiirleri ...

23 Nisan video gönderme işlemi şu adımlardan oluşacak;

1- Videonun sorunsuz ve donma, kasma yapmaması önem arz edecek. Bu yüzden çekilen en iyi videonun gönderilmesi önem arz edecek.

2- Video çekilirken ışık ya da güneş mutlaka kameranın arkasına kalmalı. Çünkü ışık ya da güneş, videosu çekilen kişinin arkasında yer alırsa görüntü parlayacak ve videosu çekilen kişi net bir şekilde görülemeyecek.

3- Video çekerken telefon ya da kamera asla dik tutulmamalı. Çünkü televizyon yatay bir ekran olduğu için dik videolar ekranda yayınlanamamaktadır. Dolayısıyla videoyu çekerken yatay çekmeniz önemlidir.

4- Video çekerken, başka ses olmaması, videonun kalitesini arttıracaktır. O yüzden yalnız olmaya gayret gösterilmelidir.

Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından video gönderme adımları şu şekilde olacaktır;

Aşağıda yer alan linke tıkladıktan sonra açılan ekrandan;

1-Ad-Soyad bölümü doldurulmalı.
2-E-Posta adresi girilmeli.
3-Cep telefonu yazılmalı.
4-Yüklenecek videonun boyutu 250 MB’yi geçmemeli.
5-Velinin TC Kimlik Numarası
6-Velinin adı soyadı
7-Çocuğun kimlik numarası
8-Çocuğun adı soyadı
9-Çocuğum yaşı
10-Yaşanılan il
11-Yaşanılan ilçe bilgileri

Bu bilgiler girildikten sonra “Yukarıdaki bilgilere göre Kişisel Verilere İlişkin Beyan ve Rıza Onay Formunu okudum, doldurdum ve onaylıyorum (*).” Ve “Yukarıdaki bilgilere göre Muvafakatname-Yetki Belgesini okudum, doldurdum ve onaylıyorum (*).” Bölümleri işaretlenmeli ardından aşağıda yer alan “Ben robot değilim” alanına tıklanmalıdır.

Tüm bu adımların tamamlanmasının ardından gönder tuşuna basıp başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

TRT 23 NİSAN YARIŞMASINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

TRT'ye 23 Nisan videosu nasıl gönderilir? TRT 23 Nisan yarışmasına nasıl katılınır? ile ilgili etiketler TRT TRT 1 TRT Çocuk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Çocuk 2020 21 Nisan 23 Nisan yarışması Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.