TRT'nin 'Teşkilat'ı zirveyi yine bırakmadı

TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Teşkilat dizisi tam anlamı ile reytinglerde zirveye yerleşti. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizi pazar akşamı 3. bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Dizi, reyting tablosunda hem total, hem AB hem de ABC1 kategorilerinde ilk sırada yer aldı. Üstelik ikinci sırada da Teşkilat'ın 2. bölümünün özeti vardı.

TRT 1’in 3. hafta önce yayınlamaya başladığı Teşkilat dizisi reytinglerde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi ‘Teşkilat’, dün akşam (21 Mart Pazar) yayınlanan üçüncü bölümüyle yine milyonları ekran başına kilitledi ve reytinglerin zirvesine tam anlamıyla yerleşti.

Teşkilat, Total’de 13.45 izlenme oranı, AB’de 14.95 izlenme oranı, ABC1’de ise 15.98 izlenme oranıyla ilk sırada yer alırken, dizinin 2. haftasının özeti de tablolarda ikinci sırada yer buldu. 

‘Teşkilat’ dizisi, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da tam anlamıyla damga vurdu. 

TRT'nin 'Teşkilat'ı zirveyi yine bırakmadı

CESUR HAMLELER

Dizinin üçüncü bölümünde Ceren’in SİHA fabrikasından çalınan istihbaratı karanlık güçlere teslim etmesinin önüne geçmek için gözünü karartan Serdar, Ceren’in ihanetini otomobiline çarparak durdurdu. Ceren hastaneye kaldırılırken, Serdar ve Zehra diski almayı başaramadan olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı. Serdar bu kez de endişeli sevgili rolüyle hastaneye Ceren’in yanına gitti. O Ceren’i oyalarken, Zehra da gizlice Ceren’in odasına girdi ve Gürcan’ın hepsini hayrete düşüren planı ve yolladığı bağlantı ile hard diskteki bilgileri almakla kalmadı, diske adeta bağlanmalarını da sağlamış oldu. 

SAHTE OPERASYON BAŞARISI

Diğer tarafta ise ekip zekice bir plan yaparak sahte bir operasyon düzenledi ve esir tutulan Pascal, teröristlerce kaçırıldığına ve onlara rüşvet vererek kurtulduğuna inandı. Kendisini kurtaranlarla anlaşarak Berlin’e giden Pascal, bu kez de adım adım takibe alındı. Pascal’ın SİHA fabrikasına yapılan saldırının talimatını veren Fadi’yle buluşmasına bir nevi eşlik etmek üzere, Serdar, Zehra, Hakkı, Hulki ve Pınar da Berlin’e gitti.

TRT'nin 'Teşkilat'ı zirveyi yine bırakmadı - Resim : 2

BERLİN'DE TAM ANLAMIYLA ŞOV YAPTILAR

Pascal’ın saldırıyı planlayanlarla şık bir davette buluşacağı bilgisine ulaşan ekip, davetin gerçekleştirileceği otele ve çevresine tam anlamı ile üs kurdu. Serdar farklı bir kimlikle davete katılmakla kalmadı, son dakika çevirdikleri bir oyun ile de Fadi’nin ev sahipliğinde, özel bir kart ile girilen odadaki gizli toplantıya da İngiltere’yi temsil ediyormuşcasına sızmayı başardı. Toplantıda Ceren’den gelen diskteki SİHA istihbaratı ise açık artırma ile satışa çıkarıldı.

Toplantı esnasında, hastanede kendilerini diske bağlamış olan Uzay ve Gürcan, Fadi’nin bilgisayarına da bu yolla erişip Türkiye ile ilgili tüm dosyalara ulaştı.

Bu sırada Serdar’dan gelen sesli mesajdaki bir detayı fark eden Ceren, Serdar’ın Berlin’deki davette olduğunu anladı ve bu bilgiyi Fadi’ye bildirdi. Serdar toplantıdan ayrılmak üzereyken Ceren’den gelen bu mesaj ortalığı karıştırdı.

TRT'nin 'Teşkilat'ı zirveyi yine bırakmadı - Resim : 3

Çatışma çıkmasının ardından ekip önceden hazırladıkları kaçış planını devreye soktu. Nefes kesen kaçış operasyonuyla, peşlerindeki onlarca silahlı adamı geride bırakan kahramanlarımız, burunları kanamadan operasyonu tamamladılar. Kendileri kurtulmakla kalmadılar, mühendisleri şehit eden Pascal’ı da yanlarına alıp götürdüler. Mete Bey’in onayıyla da Pascal’ın cezasını kesip, şehitlerin intikamını aldılar!

Teşkilat bir sonraki bölümü, 28 Mart Pazar akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranında yayınlanacak.

TRT'nin 'Teşkilat'ı zirveyi yine bırakmadı ile ilgili etiketler reyting teşkilat trt1
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.