TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı'ndan kötü haber! Genç isim kadrodan ayrılıyor! 3 senelik birliktelik son mu bulacak?

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, bir ayrılık haberi ile gündeme geldi. 3 sezondur dizinin oyuncu kadrosunda bulunan bir ismin, veda etmeye hazırlandığı ileri sürüldü.

Netflix, Gain, Exxen, Blu TV ve son olarak da Disney Plus platformlarının ülkemizde yayına girmeleri ile birlikte tüketicilerin alışkanlıkları da değişmeye başladı. Ana akım medyada yayınlanan dizilerin ve diğer içeriklerin tekrara girmesi, oyuncu kadrolarının benzer olması gibi sebeplerden ötürü televizyonlarını sıklık ile dijital platformlara bağlanmak için kullanmaya başlayan tüketiciler, yapım şirketlerini de harekete geçirdi.

TV ekranlarında yayınlanan içerikleri zenginleştirmek ve izleyicilerin kaybolan ilgilerini tekrar kazanmak amacı ile son dönemlerde sıklık ile gerçek hayat hikayelerinden esinlenilerek kaleme alınmış olan senaryoları çekmeye başlayan yapımcılar, bu kararları ile nispeten başarılı oldular. Birçok gerçek hikayeden uyarlanan dizi son dönemlerde büyük başarılara imza atmaya devam ederken tam 3 yıldır ne yapımcısını ne kanal yönetimini ne de izleyicisini üzen dizilerin başında Gönül Dağı geldi.

2020 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve o günden bu yana da izleyicinin en çok sevdiği aile dizilerinden birisi olarak reyting listelerinin en üst seviyelerinde kendisine yer bulan Gönül Dağı dizisi, bu sezon da kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Bazı isimlerin senaryo gereği kadrodan ayrılmış olmaları her ne kadar izleyiciyi hayal kırıklığına uğratmış olsa da izlenme oranından bir şey kaybetmemiş olan dizi, bu kez bomba gibi bir iddia ile gündeme geldi. Sevilen dizinin kadrosunda yer alan bir ismin, diziden ayrılmak üzere olduğu ileri sürüldü.

ASUMAN VEDA EDİYOR!

TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı'ndan kötü haber! Genç isim kadrodan ayrılıyor! 3 senelik birliktelik son mu bulacak?

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen ve hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Gönül Dağı dizisi, flaş bir ayrılık iddiası ile gündeme geldi. 3 sezondur Asuman karakterine hayat veren genç oyuncu Hazal Çağlar’ın diziye veda edeceği ileri sürüldü.

AÇIKLAMA GELMEDİ!

Sosyal medyaya bomba gibi düşen ayrılık iddiası dizinin sevenleri tarafından üzüntü ile karşılanırken iddianın doğru olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı'ndan kötü haber! Genç isim kadrodan ayrılıyor! 3 senelik birliktelik son mu bulacak? ile ilgili etiketler Gönül Dağı dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.