TRT World Forum yüksek teknoloji ile dünyayı bir araya getirecek

TRT World Forum bu yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle sanal ortamda düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla başlayacak etkinliklere dünyaca ünlü isimler katılacak. Ayrıca Türkiye’de ilk kez TRT tarafından kullanılan yerli ve milli yazılım sayesinde katılımcılara eşsiz bir deneyim sunulacak.

"Pandemi Sonrası Dünya’da Uluslararası Düzen ve Değişen Dinamikler” başlığıyla 4’üncüsü gerçekleştirilecek TRT World Forum 2020, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla yarın başlayacak. 1-2 Aralık tarihlerinde tamamen dijital ortamda düzenlenecek etkinlikteki artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde benzer çevrimiçi organizasyonlardan çok daha farklı bir deneyim yaşanacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle bir Türk yazılım firması tarafından yeni geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez TRT tarafından kullanılan sistem, geleneksel yeşil ekran teknolojisini dünyanın en yaygın oyun motoruyla entegre edecek. Bu teknoloji sayesinde TRT World Forum 2020’de dünyanın dört bir yanından moderatörler sanal stüdyoda bir araya gelecek. Ziyaretçiler hem sanal bir fuaye alanını ziyaret edebilecek hem de istedikleri panel ve söyleşilere katılabilecek.

TRT World Forum yüksek teknoloji ile dünyayı bir araya getirecek

Dünyaca ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek etkinlik, simultane Türkçe tercüme desteğiyle yayımlanacak. Katılımcıların gerçek bir etkinlik deneyimi yaşayacağı etkinlikte sanal sergi alanları, film gösterimleri ve geçtiğimiz yıllarda sadece uzmanlara özel gerçekleşen kapalı oturumlara katılma şansı sağlanacak. Networking odaları ve VIP tartışmalar ise TRT World Forum 2020’de yer alan diğer teknolojik yenilikler arasında dikkat çekiyor.

TRT World Forum 2020’ye kayıt olmak ve etkinlik hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için: www.trtworldforum.com

TRT World Forum yüksek teknoloji ile dünyayı bir araya getirecek ile ilgili etiketler TRT Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Worl Forum

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.