TRT Teşkilat Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor! Çağlar Ertuğrul Gidiyor! Ünlü İsim Geliyor

Son zamanlarda hem oyuncuları hem de farklı konularıyla gündemde olan Teşkilat dizisi projesinde olumsuz rüzgarlar mı esiyor? Trt 1 ekranlarının sevilen ve kaliteli yapımlarında Teşkilat dizisinin başrolünde yer alan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul'un diziden bu sezon ayrılacağı ve yeni sezonda olmayacağı iddiaları çalkalanıyor.

Son zamanlarda hem oyuncuları hem de farklı konularıyla gündemde olan Teşkilat dizisi projesinde olumsuz rüzgarlar mı esiyor? Trt 1 ekranlarının sevilen ve kaliteli yapımlarında Teşkilat dizisinin  başrolünde yer alan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul'un diziden bu sezon ayrılacağı ve yeni sezonda olmayacağı iddiaları çalkalanıyor.

TRT Teşkilat Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor! Çağlar Ertuğrul Gidiyor! Ünlü İsim Geliyor

Ünlü oyuncuya bu konu hakkındaki yöneltilen sorular karşısında herhangi bir olumsuz yorum alınmasa da bu ihtimalin gerçekleşip geçekleşmeyeceği önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümde ortaya çıkacağa benziyor. 

Sezonun En İddialı Dizilerinden 

 

Teşkilat dizisi yayınlandığı ilk bölümlerden bu yana kitlesini genişletmekle beraber erken sezon finali yapılacağı içinde izleyiciler hayli mutsuz. Projede yer alan her rol için seçilen oyuncu işini hakkıyla yapmanın ötesi her duyguyu yaşamaları ve içten yaşatmalarından dolayı kısa sürede tutulmayı başardı.

TRT Teşkilat Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor! Çağlar Ertuğrul Gidiyor! Ünlü İsim Geliyor - Resim : 2

İçerik olarak Türkiye'de çekilen ve son zamanların en iddialı dizisi olması konumunu her hafta artarak koruyor. Son günlerde çıkan haberlere göre reyting rekortmeni dizide Başrol oyuncusu hakkında ayrılık dedikoduları yayılsa da yalan haber olma ihtimali %50 olarak görülüyor. 

Sezon Finaline Sayılı Günler Kaldı

 

İlk bölümlerden bu yana toplamda 12 bölüm yayınlanan Teşkilat dizisinde gelecek hafta yayınlanacak olan 13. bölüm ile sezon finali yapacağını duyurdu. Ortaya atılan iddiaların doğruluğunun açıklamasına az kalması durumunda izleyiciler heyecan dorukta bekliyor. Söylentilerin gerçekleşmesi halinde ise izleyici kitlesinde olumsuz bir şekilde düşüş yaşanacağı şimdiden belli oldu.

Gerek sosyal medya hesaplarında gerek yapılan haber başlıklarına göre bu ihtimalin gerçekleşmesi Teşkilat sevenleri üzeceğe benziyor. Yaşanma ihtimali olan bu ayrılığın sebebi ise yakışıklı oyuncuya verilen sözlerin tutulmamasından kaynaklandığı ve bu yüzden projeden ayrılmak istediği yönündedir. Yapılan röportajlarda bu haber doğrulanmadı.

TRT Teşkilat Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor! Çağlar Ertuğrul Gidiyor! Ünlü İsim Geliyor ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.