TRT Stadyumu kim sunacak? Ersin Düzen sonrası TRT Spor'un vitrinine kim çıkacak?

TRT Spor'un vitrin programı TRT Stadyum programı bundan sonra yola Ersin Düzen'siz devam edecek. Geçtiğimiz günlerde kanaldan ayrıldığı açıklayan sunucu yıllar sonra gelen bu şok karar ile takipçilerini şaşırtmıştı. Peki TRT Stadyumu kim sunacak? Adaylar var mı?

11 yıl görev yaptığı TRT'den ayrılma kararını sürpriz bir şekilde sosyal medya hesabından duyuran spiker Ersin Düzen bu kararı ile sevenlerini üzmüştü.

1975 doğumlu sunucu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa kararını kendisinin verdiğini açıklamıştı.

Ersin Düzen paylaşımında, "11 yıl görev yaptığım Stadyum ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi.

TRT'de program yapan Düzen'in maaşı bir kez daha tartışma konusu |  Independent Türkçe

TRT STADYUMU KİM SUNACAK?

Ersin Düzen'in programdan ayrılmasının ardından da yeni sunucunun kim olacağı tartışmaları başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu konuyu köşe yazısına taşıdı.

TRT Spor on Twitter: "📢Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç Stadyum'a konuk  oluyor! 👉Borç yapılandırmasından transfere, Comolli'nin ayrılığından  şampiyonluk yarışına, gündemdeki tüm soruların yanıt bulacağı Stadyum Ali  Koç'un katılımıyla şimdi @trtspor ...

Koloğlu, TRT Spor’un vitrin programı ‘Stadyum’... Ersin Düzen ayrılmıştı. Kulağıma gelen, “Dışarıdan bir transfer olacak” şeklinde... TRT, kendi yıldızını kendisi yaratacak kabiliyette. Biz bu programı Erdoğan Arıkan sunumuyla tanıdık." ifadelerini kullandı.

Yeni Sunucu Erdoğan Arıkan mı?

TRT Stadyum'un yeni sunucusunun Erdoğan Arıkan olduğu söylentileri olsa da konuyla ilgili kanaldan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

TRT Stadyumu kim sunacak? Ersin Düzen sonrası TRT Spor'un vitrinine kim çıkacak? ile ilgili etiketler TRT 1 trt stadyumu kim sunacak trt stadyum ersin düzen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.