TRT Spor'da haberleri Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu sundu... 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü özel

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde kamera karşısına geçerek haber bülteni sundu. İzleyicilere sürpriz yapan Bakan Kasapoğlu, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü TRT ekranlarından kutladı.

Bakan Kasapoğlu, TRT Spor'da yayımlanan haber bülteni için ekran karşısına geçti. Geçtiğimiz yıllarda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde mikrofonu eline alarak sahaya inen Kasapoğlu, bu kez TRT stüdyolarına girerek haber bülteni sundu.

İzleyicilere sürpriz yapan Bakan Kasapoğlu, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü TRT ekranlarından kutladı.

Vatandaşların doğru ve güvenilir bilgiye ulaşması noktasında basının çok önemli bir görevi olduğunu belirten Kasapoğlu, "Çağımızın gelişen teknoloji ortamında, haberlerin yayılma hızı arttıkça gerçekliği teyit edilmiş bilgi, her zamankinden çok daha değerli hale geldi. Özellikle yaşanan bu küresel salgın döneminde, görevlerini son derece fedakar bir şekilde yerine getiren tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü kutluyorum." diye konuştu.

TRT Spor'da haberleri Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu sundu... 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü özel

"CANLI YAYINDA HABER SUNMAK ZOR BİR DENEYİMMİŞ"

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait "Sokaktan Spora" projesi ile ilgili haberi sunan Bakan Kasapoğlu, yayının sonunda bülteni Buket Sevinç'e bırakarak şunları söyledi:

"Biz görevimiz gereği sıklıkla halkımıza hitap ediyor, toplantılarda konuşuyoruz. Ama canlı yayında haber sunmak çok farklı ve zor bir deneyimmiş. Her işi ehline bırakmak gerekir. Buradan tüm basın çalışanlarımızın bu özel gününü tekrar kutluyor ve bültenin bundan sonrası için sözü işin ehli Buket Sevinç hanıma bırakıyorum."

TRT Spor'da haberleri Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu sundu... 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü özel ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu TRT Spor 10 ocak çalışan gazeteciler günü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.