TRT Kurdi'yi 'neden TRT Kurdi değil’ diye eleştirdi

Fox’ta yayımlanan programda TRT Kurdi’nin adının neden TRT Kurdi olmadığını eleştiren Sözcü yazarı Deniz Zeyrek gülünç duruma düştü.

ABD’nin fonladığı ve her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iktidar karşıtı söylemlerin yanı sıra milli mevzularda da zarar veren haberler yapan Fox TV’de akıllara durgunluk veren anlar yaşandı.

'TRT ŞEŞ' ELEŞTİRİSİ

Nevşin Mengü, Doğan Şentürk, Çiğdem Toker, Murat Yetkin ve Sözcü yazarı Deniz Zeyrek gibi isimlerin katılımıyla düzenlenen ortasayfa isimli programda iktidarı eleştirmek isteyen Zeyrek komik duruma düştü.

Sözcü yazarı Zeyrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti iktidarın girişimleriyle hizmete sunulan TRT 6’i eleştirdi.

TRT KURDİ NEDEN TRT KURDİ DEĞİL?

Sıralamadan dolayı ‘TRT Şeş (6)’ olarak da anılan ve asıl adı TRT Kurdi olan kanalın adının neden ‘TRT Kurdi’ olmadığını eleştiren Zeyrek kullandığı şu ifadelerle gülünç duruma düştü:

“Mesela TRT Şeş, Kürtçe televizyon açtık. Basit bir soru neden TRT Kurdi değil de TRT Şeş. Mesela TRT Arapça var.”

ARAP DÜŞMANLIĞI

Zeyrek’in Kürt vatandaşlara şirin görünme çabası sonucu içerisine düştü içler acısı durum dikkati çekerken, TRT Arapça’yı hedef göstererek de Arap düşmanlığına kalkışması dikkatlerden kaçmadı.

TRT Kurdi'yi 'neden TRT Kurdi değil’ diye eleştirdi ile ilgili etiketler Fox TV TRT
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.