TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu'dan Ekşi Sözlük'e sert tepki: Tam bir lağım çukuru!

TRT Haber’de yayınlanan Gece Bakışı programının sunucusu Fuat Kozluklu, başta ekşisözlük olmak üzere sosyal medya platformlarını topa tuttu. Kozluklu, “Bize linç girişimi başlatan sosyal medya ruhsal cinayet işleyen psikopatlarla dolu. Ekşisözlük bir lağım çukuru“ ifadelerini kullandı.

TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu, sosyal medyada gelen eleştiriler yüzünden çileden çıktı.

Kozluklu, hafta içi her gece sunduğu Gece Bakışı programında, muhabir Ahmet Çakıcı’nın sosyal medyaya ilişkin hazırladığı “Sosyal medya insan haklarını tehdit ediyor mu?” adlı haberini sundu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI, KOZLUKLU İSYAN ETTİ

Söz konusu haberin yayınlanmasının ardından TRT Haber ve programın sunucusu Fuat Kozluklu’ya sosyal medyada tepki yağdı.

Sosyal medyadaki tepkilerden haberdar olan Kozluklu, programın kapanışı sırasında gelen eleştirilere isyan etti.

“EKŞİ SÖZLÜK TAM BİR LAĞIM ÇUKURU”

“Bize linç girişimi başlatan sosyal medya ruhsal cinayet işleyen psikopatlarla dolu. Ekşi Sözlük tam bir lağım çukuru“ diyen Kozluklu, “Takma isimlerle kişilik haklarımıza taciz ve tecavüzde bulunan binlerce sapık. Hangi biriyle uğraşacağımızı şaşırmış durumdayız. Allah bildiği gibi yapsın onları diyorum. Yazıklar olsun onlara” ifadelerini kullandı.

TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu'dan Ekşi Sözlük'e sert tepki: Tam bir lağım çukuru! ile ilgili etiketler TRT Haber Fuat Kozluklu Sosyal Medya Ekşi Sözlük

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.