TRT Haber editör Selami Keskiner memleketi Amasya'da son yolculuğuna uğurlandı!

TRT Haber'in tecrübeli editörü Selami Keskiner, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Keskiner, memleketi Amasya'da toprağa verildi. Cenazeye medya dünyasından çok sayıda isim katıldı

TRT Haber'in tecrübeli editörü Selami Keskiner, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

ferkjgnregg

Aniden rahatsızlanması üzerine İstanbul’daki Başkent Hastanesine kaldırılan Keskiner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ewwef

İki erkek çocuk babası Selami Keskiner 46 yaşındaydı. 22 yıllık gazetecilik geçmişine sahip olan Keskiner, Kanal 7, İHA, Tv5, Beyoğlu Belediyesi, 24 Haber ve TRT Haber gibi kurumlarda çalıştı.

WhatsApp_Image_2018-01-03_at_13.38.11

Keskiner’in naaşı dün akşam memleketi Amasya'ya götürüldü ve bugün Amasya Ziyâret Kasabası Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Cenaze namazını merhumun ağabeyi Osman Keskiner kıldırırken, cenaze töreninde Selami Keskiner'in oğlu da duygusal bir konuşma yaptı.

Selami Keskiner, son yolculuğuna, TRT yöneticileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda gazeteci arkadaşının dualarıyla uğurlandı.

WhatsApp_Image_2018-01-03_at_13.38.29

TRT Haber editör Selami Keskiner memleketi Amasya'da son yolculuğuna uğurlandı! ile ilgili etiketler TRT Haber selami keskiner
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.