TRT Deutsch, Alman Bild'i rahatsız etti!

Almanca dijital haber platformu TRT Deutsch, geçtiğimiz günlerde test yayınına başladı. Türk düşmanlığıyla bilinen Alman Bild ise rahatsızlığını anında belli etti. Bild, 'İlk Alman Erdoğan kanalı faaliyete geçti' başlıklı haberinde, yabancı bir rejimin Alman halkına yakınlaşmak için böyle bir adım attığını söyledi.

TRT Deutsch, başta Almanya olmak üzere Almanca'nın hakim olduğu ülkelerde tercih edilen, güvenilir ve referans bir haber kaynağı olmak için yola çıktı.

Gündemdeki olayları farklı bir perspektiften sunarak madalyonun diğer yüzünü de gösteren bir haber platformu olarak TRT Deutsch, batı medyasında kamuoyuna yeterince anlatılmayan birçok konuyu masaya yatıracak.

İSLAMAFOBİ'NİN KARŞISINDA OLACAK

Açıklayıcı yayınlarıyla önyargıları gidermeyi hedefleyen platform, Avrupa’da artan aşırı sağcılık ve İslamofobinin de karşısında duracak.

Platform, Türk diasporasının yanı sıra Alman medyasında yeterince temsil edilmeyen, sesini duyuramayan, etnik kökeninden veya sosyoekonomik durumundan dolayı ayrımcılığa uğrayan Almanların da sesi olacak.

TRT Deutsch, Alman Bild'i rahatsız etti!

ALMAN BİLD RAHATSIZ OLDU!

Türk düşmanlığıyla bilinen Alman Bild ise rahatsızlığını anında belli etti. Bild, 'İlk Alman Erdoğan kanalı faaliyete geçti' başlıklı haberinde, yabancı bir rejimin Alman halkına yakınlaşmak için böyle bir adım attığını söyledi.

Birçok iftiranın yer aldığı haberde, TRT, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözcüsü olmakla ve sadece onun görüşüne yer vermekle suçlandı.

TRT Deutsch, Alman Bild'i rahatsız etti! ile ilgili etiketler Almanya TRT Türk TRT Deutsch
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.