TRT Ana Haber artık Ersoy Dede'ye emanet!

TRT Ana Haber Ersoy Dede'ye emanet! Gelen son dakika haberine göre; Gazeteci Ersoy Dede, TürkMedya bünyesinde hizmet veren 24 TV'deki görevlerinden ayrıldı. Dede, TRT Ana Haber'i sunacak...

Star gazetesi yazarı ve 24 TV program sunucusu Ersoy Dede, TürkMedya bünyesinde bulunan kanalı ile yollarını ayırdı.

Ünlü gazetecinin yeni adresi ise TRT oldu! Dede'nin TRT Ana Haber'i sunacağı öğrenildi.

24 TV personeli ve yönetimi ile vedalaşan Ersoy Dede bugün TRT Harbiye Stüdyoları'na gelerek yeni yayın dönemine ilişkin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İLK YAYIN 7 EYLÜL'DE

TRT'de sıcak şekilde karşılanan Dede'nin ilk yayınının 7 Eylül'de yapılacağı öğrenildi.

ERSOY DEDE KİMDİR?

1975 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Ersoy Dede, 1992 yılında İstanbul'a geldi.

Best Fm, NTV Radyo, İstanbul Fm, Radyo Kozmos, Power Fm ve Show Radyo'da editör-spiker olarak görev aldı. Dede, Best Fm'de "Sesli Gazete", Radyo 99'da "Artı Haber" programıyla, İstanbul Fm'de ise, "Aktüel Haber" isimli programını yaptı.

Kanal 6'da "Gece Baskısı", Habertürk'te "Uyandırma Servisi", Haber 7'de "Bugün" ve "Bıçak Sırtı" isimli programları hazırlayıp sundu.

Flash Tv'de Haftasonu Ana Haberi sundu. İki kız babası olan Ersoy Dede, 24 TV'de "Uyandırma Servisi" isimli programı sundu. 24 TV'den 16 Ağustos 2019 tarihinde yollarını ayırıp, 21 Ağustos 2019 kanala geri dönmüştü. Halen Star Gazetesi'nde köşe yazıları yazıyor.

TRT Ana Haber artık Ersoy Dede'ye emanet! ile ilgili etiketler Ersoy Dede istifa TV 24 ana haber bülten TürkMedya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.