TRT 2'de La Casa De Papel rüzgarı...

Ünlü dizi La Casa De Papel'in "My Life is Going On" şarkısını yorumlayan Cecilia Krull TRT 2'de Fuat Güner'in Aramızda Müzik Var programına konuk oldu.

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan La Casa De Papel'in jeneriğinde çalan "My Life is Going On" şarkısı dizisi kadar sevilmişti. Şarkıyı yorumlayan İspanyol müzisyen Cecilia Krull, MFÖ grubunun üyesi Fuat Güner'in TRT 2'de sunduğu 'Aramızda Müzik Var' programının bu haftaki konuğuydu.

Programda sevilen şarkı "My Life is Going On"u yorumlayan Cecilia Krull'a Fuat Güner de gitarıyla eşlik ederek müzik severlere eşsiz anlar yaşattı. 

Düet sonrasında ise Güner Krull ile programda röportaj gerçekleştirdi.Cecilia Krull geçtiğimiz aylarda Bursa'da konser vermiş, konsere binden katılımcı olmuştu.Türklerle ile ilgili düşüncelerini dile getiren Krull Türk sanatçıların çok yetenekli olduğunu söyledi.

TRT 2'de La Casa De Papel rüzgarı...

TRT 2'de La Casa De Papel rüzgarı... ile ilgili etiketler La casa de papel fuat güner trt2 Cecilia Krull
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.