TRT 1’in Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde kan kaybı çok büyük!

TRT 1’in geçen kış sezonu başında çok büyük iddialarla ekrana getirdiği ve düşük reytinglerine rağmen final yaptırmadığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde kan kaybı devam ediyor. Gelen haberlere göre Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi başrol oyuncularından birini daha kaybediyor.

TRT1’de yayınlanan dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ilk sezonu oldukça kötü geçti. Tüm iddiasına rağmen reytinglerde başarısız başlayan dizi ilerleyen haftalarda biraz yükselişe geçse de kendisinden beklenen çıkışı hiçbir zaman yapamadı. TRT 1 ise reytinglerine rağmen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin devamına karar verdi.

Bu arada dizide ciddi kan kaybı var. Diziden ilk önce başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ayrıldı. Oyuncunun proje ile bir sezonluk anlaşmasının olduğu gündeme gelmişti. Ardından dizinin bir başka sevilen oyuncusu Pelin Akil de yapımdan ayrıldı. Tüm bu yaşananların ardından çok önemli bir karakterin daha ayrılığı gündemde.

TRT 1’in Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde kan kaybı çok büyük! 1

Dizide Hızır Reis’i canlandıran Ulaş Tuna Astepe’nin ayrılığı bir süredir konuşuluyordu. Haberlere göre Ulaş Tuna Astepe, Show TV’nin yeni dizisi Yeni İstanbul ile anlaşmıştı. Yine gelen son haberlere göre başarılı oyuncu ve yapım şirketi arasındaki anlaşma imza aşamasına geldi. Bu durumda Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi yeni sezona çok büyük eksiklerle girecek.

TRT 1’in Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde kan kaybı çok büyük!

O3 Medya tarafından çekilecek Yeni İstanbul isimli dizi ABD yapımı New Amsterdam’ın Türkiye uyarlaması olacak. Netflix’te yayınlanan New Amsterdam dizisi izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü. Yeni İstanbul’da başrolde, en son Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel olacak

2018 yılında NBC’de gösterilen ve ardından Netflix’te yayınlanan New Amsterdam bir hastane dizisi. Dizide zeki bir adam olan Dr. Max Goodwin, ABD’nin en eski devlet hastanesine başhekim olarak atanır. Hayır kelimesini bir yanıt olarak kabul etmeyen Goodwin, hastaneyi iyi bir hale getirmek için bürokrasiyi yıkmaya hazırdır. Doktorlar ve hastane personeli daha önceden de duydukları bu sözlerin gerçekleşeceğini pek düşünmez.

TRT 1’in Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde kan kaybı çok büyük! ile ilgili etiketler barbaroslar akdenizin kılıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.