TRT 1 o aşkı affetmedi! Usta tiyatrocu Dünya Hali dizisi başlamadan kadrodan çıkartıldı!

TRT 1'in yeni dizisi Dünya Hali kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Durul Bazan dizinin kadrosundan çıkartıldı. Bazan, son günlerde Gönül Dağı dizisinde rol alan Gülsüm Ali İlhan ile yaşadığı aşk ile anılıyordu.

Gönül Dağı dizisinde rol alan oyuncu Gülsüm Ali İlhan ile yaşadığı aşk ile son günlerin en çok konuşulan ismi tiyatrocu Durul Bazan bugün şok bir haberle sarsıldı. Durul Bazan, TRT 1'de ekrana gelecek olan Dünya Hali dizisi kadrosundan çıkartıldı.

Diziden ayrılığı sonrası henüz bir açıklama yapmayan usta tiyatrocunun, yaşadığı aşkın son günlerde magazin gündeminde sıkça yer almasından dolayı ayrıldığı iddia ediliyor.

Durul Bazan kimdir kaç yaşında kiminle sevgili veto yedi! - Internet Haber


DURUL BAZAN KİMDİR?

Durul Bazan, 1972'de İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Durul Bazan, 2000 yılında "Çarli İş Başında" isimli dizide Tarkan rolüyle televizyona adım atmış ve 2001 yılında Aşkım Aşkım isimli dizide Necati karakterini canlandırarak ünlenmiştir. Durul Bazan, 2002 yılında Papatya ile Karabiber isimli sinema filminde Ömer karakterini canlandırmıştır.

KO? Durul Bazan kimin oyuncusu?

2002 yılında Martılar Açken isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Durul Bazan, 2002 yılı içerisinde Lahmacun ve Pizza isimli TV dizisinde Şemistan karakterini canlandırmıştır. Yine 2002 yılında Yıldızların Altında isimli dizide Hayati karakterini canlandırmıştır. Durul Bazan, 2003 yılında Hayat Bilgisi isimli dizide Ramadan karakteri ile diziye katılmıştır. 2003 yılında Yuvam Yıkılmasın isimli dizide Alpaslan rolünü oynadıktan sonra 2004 yılında Canım Benim adlı dizide Ali karakterini canlandırmıştır.

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan ve 22 yaş büyük sevgilisi Durul  Bazan ilk kez görüntülendi! İşte o fotoğraf

Durul Bazan, 2005 yılında Türk yapımı Tombala filminde Şakir karakterini canlandırmıştır. Bu film kariyerindeki ikinci sinema filmi olma özelliğini taşımaktadır. Durul Bazan, 2005 yılı içerisinde Sensiz Olmuyor dizisinde Mino, 2006 yılında, Türk yapımı Maskeli Beşler: Irak filminde Davi, Emret Komutanım: Şah Mat filminde Yusuf, 2007 yılında Son Ders: Aşk ve Üniversite filminde Cem rolünü oynamıştır. Durul Bazan, 2009 yılında Türkler Çıldırmış Olmalı filminde Korsan Ercüment karakterini canlandırmıştır. Bunun dışında birkaç sinema filminde daha rol alan Durul Bazan, 2011 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan Avrupa Avrupa isimli dizide Tekin karakterini canlandırmıştır.

TRT 1 o aşkı affetmedi! Usta tiyatrocu Dünya Hali dizisi başlamadan kadrodan çıkartıldı! ile ilgili etiketler TRT 1 dünya hali dizisi Durul Bazan gülsüm ali ilhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.