TRT 1 nihayet o dizide ısrarından vazgeçti! Sürpriz final kararı açıklandı!

TRT 1 anlamsız ısrarından vazgeçrek dizi hakkında final kararı aldı. Yaz döneminde başlayan ve ilk bölümlerinden itibaren gelen düşük reytinglere rağmen devam eden Dünya Hali dizisi final yapıyor.

Absürd komedi türündeki TRT 1 dizisi Dünya Hali'nin başrollerinde Pelin Abay ve Caner Şahin yer alıyor. İlk bölümlerinde izleyicinin de şans verdiği Dünya Hali, sıradışı reklamları ve absürd komedi hikayesiyle umut vaad etmişti. Ancak giderek düşen reytingler dizinin sonunu hazırladı.

Dünya Hali dizisinin düşük reytinglerine aldırmadan devam kararı alan TRT 1 ise bu ısrarına 20 hafta dayanabildi. Reyting savaşına dayanamayan dizinin yapımcıları ve kanal yönetimi Dünya Hali hakkında final kararı aldı. Hatırlanacağı gibi dizinin yayın günü kısa bir süre önce değiştirilmiş ancak yine de beklenen reaksiyon alınamamıştı. Peki Dünya Hali hangi bölümde bitecek?

15 Aralık Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelecek olan Dünya Hali her ne kadar başarısız da olsa kendine ait bir izleyici kitlesi tutturmuştu. İşte o izleyiciler alınan final kararına sosyal medyada tepki gösterdi.

Öyle ki Dünya Hali dizisini ailecek izlediklerini belirten bir izleyici sosyal medya paylaşımında, " “Ailecek izleyebileceğimiz nadir dizilerden biri. Pelin için sırf reyting düşük diye bitmesini istiyordum ama sonra sanal dünyanın gerçeklerini ince zekayla birleşimi ve kişinin aldığı anlam yükü, sonra dizinin bu kadar zekice hazırlanmış bu projenin bitmesini hiç istemedim.” diye yazdı.

TRT 1 nihayet o dizide ısrarından vazgeçti! Sürpriz final kararı açıklandı!


Kış dönemi için birbirinden değerli yapımlara imza atan TRT 1'in Dünya Hali dizisinin yayından kaldırması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

TRT 1 nihayet o dizide ısrarından vazgeçti! Sürpriz final kararı açıklandı! ile ilgili etiketler TRT 1 dünya hali dünya hali neden final yapıyor dünya hali neden bitiyor dünya hali bitti mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.