Masumlar Apartmanı 16. son bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 16. son bölüm izlemek için geri sayım başladı. 29 Aralı Salı akşamında Masumlar Apartmanı 16. bölüm izle bağlantısı tek parça full PUHU TV ekranlarında da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı 16. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın rol aldığı ve Salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 16. bölüm tek parça TRT 1 canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak?

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır.

Masumlar Apartmanı 16. son bölüm izle! - Resim : 2

Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Masumlar Apartmanı 16. son bölüm izle! - Resim : 3

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

MASUMLAR APARTMANI 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 16. son bölüm izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı canlı yayın trt 1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.