TRT 1 canlı Masumlar Apartmanı 19. bölüm!

Masumlar Apartmanı 19. bölüm izlemek isteyenler ekran başına! 26 Ocak 2021 Salı akşamı TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 19. bölüm canlı yayınla ekrana geldi. Peki, Masumlar Apartmanı 19. bölüm nasıl izlenir?

Masumlar Apartmanı 19. bölüm izlemek isteyenler bu akşam da TRT 1 ekranında buluşacak. Her Salı akşamı takipçilerine heyecanlı ve hüzünlü anlar yaşatan ve başrollerinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı 19. bölümde neler olacak? Dizinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26 Ocak Salı akşamı Masumlar Apartmanı 19. bölüm izlenmek için yayında olacak. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı Masumlar Apartmanı yeni bölümü bu akşam TRT 1'de ekrana gelecek.

Han, İnci'nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir hale geldi. Han, İnci'yi bulmak için çalmadığı kapı bırakmadı ancak çabaları sonuçsuz kaldı. Han'ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklendi ve onu karanlığın içine, en dibe çekti.

Masumlar Apartmanı'nın 19. bölüm fragmanı yayınlandı! İnci, Safiye'yle aynı evde yaşamaya karar veriyor

Safiye ise Naci'nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içine girdi. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci'den gelen ihanetle yıkılan Safiye, yeniden içine kapandı. Naci'nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye karar verdi. Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kollarını sıvadı.

MASUMLAR APARTMANI 19. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ 

TRT 1 canlı Masumlar Apartmanı 19. bölüm! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 19. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.