Troller iş başında! Provokatif hesaptan polisimize hakaret!

Sosyal medyada 'Romina' isimli bir hesap sahibinin polisler ve emniyet güçleri için kullandığı hadsiz ifadeler 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Sosyal medyada polise ve eminiyet güçlerine yapılan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi... 

POLİS VE EMNİYET GÜÇLERİNE HADSİZ HAKARETLER! 

Özellikle paylaşımlarında polis ve emniyet güçlerine düşmanlığını nefret söylemleriyle dile getiren bir sosyal medya kullanıcısı, yazdıklarıyla adeta 'pes' dedirtti. 

Troller iş başında! Provokatif hesaptan polisimize hakaret!

Polimizin Taksim'de yapılmak istenen provokatif eylemlere izin vermediği o anları nefret söylemleriyle paylaşan @yipraticiyon isimli sosyal medya kullanıcısı, "Görüntüden de anlaşıldığı üzere, polisler arkadaşımız değildir. Polis, güvenliğimizi tehdit eden katillerden başka bi şey değildir." ifadeleri kullandı. 

Troller iş başında! Provokatif hesaptan polisimize hakaret! - Resim : 2

O provokatif paylaşımların sonu gelmedi.. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarda bu tarz hadsiz ifadeler kullandığı görüldü. 

Troller iş başında! Provokatif hesaptan polisimize hakaret! - Resim : 3

Bu hesap sahibi, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında da polisler için ağıza alınmayacak ithamlarda bulundu. 

Troller iş başında! Provokatif hesaptan polisimize hakaret! - Resim : 4

Troller iş başında! Provokatif hesaptan polisimize hakaret! ile ilgili etiketler polis Sosyal Medya hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.