Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı

Dünya çapında ses getiren projelere imza atan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Akıncı'nın maksimum mühimmat ile havalanma testini gerçekleştirmek için Çorum'a gitti. Testle ilgili bilgi veren Bayraktar bir fotoğraf karesi paylaştı. Ancak sosyal medya trolleri, ses getiren projeyi görmek yerine Bayraktar'ın gömleğinin ütüsüz olmasını eleştirdi.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Akıncı'nın maksimum mühimmat ile (1500 kg) havalanma testini gerçekleştirmek üzere önceki gün sabaha karşı yola çıktı.

Sabaha karşı saatler 04:00'ı gösterdiğinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bayraktar, takipçilerine gerçekleştirilecek teste ilişkin bilgi verdi.

TEST BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Bayraktar, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise testlerin başarıyla gerçekleştirildiğini duyurdu.


EKŞİ SÖZLÜK'TE BAYRAKTAR'IN KIRIŞIK GÖMLEĞİ KONUŞULDU

Akıncı'nın maksimum mühimmat ile havalanma testi başarıyla tamamlanırken aynı saatlerde Ekşi Sözlük'te 'Selçuk Bayraktar'ın kırış kırış giyinmesi' ismiyle açılan başlık tepki topladı. Bazı Ekşi Sözlük kullanıcıları, tüm dünyanın yakından takip ettiği ve pek çok ülkeye satışının gerçekleştirildiği Türk yapımı insansız hava araçlarını üreten Bayraktar'ın kırışık gömleğini diline doladı.

 Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı

Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı - Resim : 2

 

 

 

 

 

BAZI KULLANICILARDAN AÇILAN BAŞLIĞA TEPKİ GELDİ

Selçuk Bayraktar'ın kıyafeti ile alay eden sosyal medya trollerine bazı kullanıcılar tepki gösterdi. İşte Ekşi Sözlük'te açılan o başlığa gelen tepkiler:

Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı - Resim : 3 

Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı - Resim : 4

 Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı - Resim : 5

Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı - Resim : 6

Troller, başarı rekoru kıran Selçuk Bayraktar'ın gömleğini diline doladı ile ilgili etiketler Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar Akıncı havalanma testi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.