Trezeguet'nin yeni adresi belli oldu!

Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet adı sıkça Süper Lig devleriyle anılmasına rağmen İtalya Ligi ekiplerinden Sampdoria'nın yolunu tutuyor.

Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde olmasına rağmen bonservis bedeli yüzünden yanına yaklaşılamayan Trezeguet için Samdoria devreye girdi. Geçtiğimiz sezon Serie A’yı 9.sırada bitiren ve hücum hattını güçlendirmek isteyen ‘Blucerchiati’nin’ Mısırlı yıldız Trezeguet’ye talip olduğu öğrenilirken, İtalyanların önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip Kasımpaşa yönetimiyle masaya oturacağı belirtildi.

TREZEGUET ADIM ADIM SAMPDORİA'YA

Güneş'in haberine göre, daha önce Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Zajc ile ilgilenen Marco Giampaolo’nun şimdi de Trezeguet’yi istediği öğrenilirken, Sampdoria’nın şu ana kadar orta saha hattına Jakup Jantko sürprizi haricinde herhangi bir takviye yapmaması Mısırlı yıldızın transferini bir hayli güçlü kılıyor. Adı sık sık Avrupa kulüpleriyle anılan 24 yaşındaki yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 38 maçta 9 gol 10 asist yaparken, Serie A yönetiminin Trezeguet için ‘Salah’tan sonra en iyi isim’ yakıştırmaları yapmaları dikkatlerden kaçmadı.

 

Trezeguet'nin yeni adresi belli oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray İtalya Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.