Trezeguet, Galatasaray'a transfer oluyor mu?

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Mısırlı futbolcu Trezeguet için net açıklama yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan başkanvekili Öksüz, "TFF’ye verilen belgelerde bizim oyunculara verdiğimiz para ortada. Kulüplerin işletmelerinde farklılıklar olabilir. Biz bütçemizi biliyoruz. Az paralarla bir takım kuruyoruz ve nasıl başarılı olabiliriz diye düşünüyoruz.

Trezeguet’ın transferi ile ilgili bilgi veren Hilmi Öksüz, “Opsiyonumuz vardı bizim. Ayın 14’ünde kutlandık. Ödemelerimizi ayın 14’ü itibari ile yaptık. Trezeguet ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladık.” dedi.

TREZEGUET’YE TEKLİF VAR MI?

Şu anda da birçok teklif geliyor kulağımıza. Biz onlara şimdilik kıymet vermiyoruz. Milli takımda da performansını sergilerse yurtiçi ya da yurtdışından teklifler gelme olasılığı var.

Galatasaray’ın teklifleri kulağıma geliyor ama bize ulaşan bir şey yok. Bizim istediğimiz rakamlar ortaya çıkarsa satarız.

Türkiye şartlarında en az 6 milyon Euro gibi bir değeri var bence Trezeguet’in. Ama bu benim kanaatim. Ama tasarruf hakları da Turgay Ciner’de.

Trezeguet, Galatasaray'a transfer oluyor mu? ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa trezeguet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.