'Kıbrıs Yunandır' yazılı rozeti sattılar

İzmir depremi sonrasında sattığı ürünlerle tepki çeken Trendyol, şimdi de 'Kıbrıs Yunandır' yazılı bir rozeti satışa sundu. Duruma tepki gösteren SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, "Sizin için paradan daha değerli şey olmayabilir ama bizim için paradan çok daha değerli şeyler var: örneğin vatan, yürek, değerler." diyerek Trendyol'dan alışveriş yapmayacağını söyledi.

İzmir depreminde 65 saat sonra enkazdan kurtarılan Elif Perinçek isimli kız çocuğunun enkazdan kurtarılma anı, geçtiğimiz aylarda Trendyol’da çeşitli ürünlere işlenerek satışa sunuldu.

Bu durum sonrası Trendyol'a karşı başlatılan boykot uzun süre devam etti. Firma ürünleri kaldırsa da bu kimi müşteriler için tatmin edici bulunmadı.

Olayın yankısı sürerken, Trendyol yine satışa sunduğu bir ürünle tepkilerin odağına yerleşti.

“KIBRIS YUNANDIR” YAZILI BİR ROZETİ SATTILAR

Fizello markasına ait “Kıbrıs Yunandır” yazılı bir rozeti satışa sunan Trendyol'u eleştiren SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, sert ifadeler kullandı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bozkurt, "Sizin için paradan daha değerli şey olmayabilir ama bizim için paradan çok daha değerli şeyler var: örneğin vatan, yürek, değerler." dedi.

Bozkurt, "'Kıbrıs Yunandır' yazılı çöpü satışa çıkarabilirsiniz. Ama geçmişte yapmadığım gibi sizden alışveriş yapmayacağımı garanti ettiniz." ifadesini kullandı.

TRENDYOL: DERHAL KALDIRDIK

Bozkurt'a yanıt veren Trendyol ise ürünün platformdan kaldırıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Merhaba, satışına aracılık etmeyi asla kabul edemeyeceğimiz ürünü platformumuzdan derhal kaldırdık. Uyarınız için teşekkür ederiz."

 

'Kıbrıs Yunandır' yazılı rozeti sattılar ile ilgili etiketler Kıbrıs Trendyol Ceyhun Bozkurt rozet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.