Trendyol siparişi ne zaman gelir? Trendyol hızlı kargo kaç günde gelir?

Trendyol alışveriş platformundan alışveriş yapan vatandaşlar siparişlerinin ne zaman geleceğini merakla araştırmaya devam ediyor. Hızlı kargo sistemini kullanmak isteyenler ise siparişinin kaç günde eline ulaşacağını arama motorlarından aramaya devam ediyor. Peki, Trendyol siparişi ne zaman gelir? Trendyol hızlı kargo kaç günde gelir? Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol, yaptığı indirimlerle birçok kişi tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Trendyol'dan alışveriş yapan vatandaşlar kargolarının ne zaman gelceğini merak edip araştırmaya devam ediyor. Peki, Trendyol siparişi ne zaman gelir? Trendyol hızlı kargo kaç günde gelir? Detaylar haberimizde...

Trendyol siparişi ne zaman gelir? Trendyol hızlı kargo kaç günde gelir?

TRENDYOL SİPARİŞİ NE ZAMAN GELİR?

Satın aldığınız ürünler ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarih aralığında teslim edilir. Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde “Siparişlerim“ sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir. Bu ürünler “HIZLI TESLİMAT” ürünleridir. Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz. Kargoya verildikten sonra siparişinizin kargo aşamalarını "Hesabım" bölümünde “Siparişlerim“ sekmesinde bulunan “Kargom Nerede?" linkinden takip edebilirsiniz. 

Siparişiniz kargoya teslim edildiğinde “Trendyol.com | Siparişiniz kargoya verildi” başlıklı bilgilendirme mesajı ve kargo firmasından bilgi SMS’i alırsınız. Bu SMS ve bilgi mesajı geldikten sonra kargonuzu 2 şekilde takip edebilirsiniz; Bilgi mesajının içerisinde yer alan “Kargo Takip” linkinden takip edebilirsiniz.

Fatura bilgilerinde değişiklik yapmak;

Ana sayfada yer alan "Hesabım" bölümünde bulunan ''siparişlerim'' sekmesinden siparişinizin durumunu kontrol edin. Eğer siparişiniz “Siparişiniz Alındı ” ya da “Tedarik Aşamasında” statüsünde ise aşağıdaki kanallardan yeni fatura bilgilerinizi iletin. “Hesabım” bölümünde “Yardım“ sekmesinde yer alan ''Canlı yardıma bağlan'' butonudur.  Eğer siparişiniz “Kargoya verildi ” statüsünde ise değişiklik yapılamaz.

Sipariş nasıl iptal edilir?

Yanlış ürün sipariş ettiyseniz veya fikrinizi değiştirdiyseniz ürünlerinizin kargo hazırlıkları başlamadan önce iptal edebilirsiniz. Talebini bize 3 şekilde iletebilirsiniz:

1. Mobilden Hesabım > Siparişlerim sekmesinden "Detaylar" a tıklayıp "Siparişi İptal Et" butonunu kullanarak siparişlerini kendiniz hızlıca iptal edebilirsiniz. Ürünleriniz kargolanmak üzere hazırlanmaya başlandı ise bu buton görünmez olur.

2. Web anasayfasından Hesabım > Siparişlerim sekmesinden "Sipariş Detayı" ına tıklayıp "Sipariş İptal" butonunu kullanarak siparişlerini kendiniz hızlıca iptal edebilirsiniz. Ürünleriniz kargolanmak üzere hazırlanmaya başlandı ise bu buton görünmez olur.

3. Ayrıca "Hesabım” bölümünde “Yardım“ sekmesinde yer alan “Canlı Yardıma Bağlan” butonuna bağlanarak Müşteri temsilcilerimizden de destek alabilirsiniz. Eğer siparişiniz “Kargoya Verildi” statüsünde ise iptal yapılamaz. İade gönderebilirsiniz. İade işlemleri için “İade işlemini nasıl yapabilirim?” iade adımlarını izleyin.Ücret iade işlemleri 2 iş günü içerisinde tamamlanır. İadeniz tamamlanıp bankanıza iadeniz yapıldığında email ile bilgilendirileceksiniz.

Kargo firması adresinizde bulunamamanız durumunda paketinizi şubenizden alabileceğinizi bildiren bir not bırakır. 3 gün içerisinde paketinizi belirtilen şubeden almazsanız siparişiniz trendyol’a iade edilir. 

 

 

Trendyol siparişi ne zaman gelir? Trendyol hızlı kargo kaç günde gelir? ile ilgili etiketler Trendyol 2019 Sipariş sipariş sistemi
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.