Trendyol Mega Eylül İndirim Günleri! Hangi markalarda indirim var?

Trendyol Mega Eylül İndirim Günleri! Türkiye’nin en hızlı büyüyen e-ticaret platformlarından birisi olan Trendyol, 10,11 ve 12 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği Mega Eylül kampanyasını duyurması sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Vatandaşlar yapılan indirim sonrasında, hangi markalarda yüzde kaç indirim yapıldığı araştırılmaya başlandı. İşte Trendyol Mega Eylül İndirim Günleri! Hangi markalarda indirim var? Merak edilen detaylar haberimizde...

Trendyol Mega Eylül İndirim Günleri! Trendyol, 10,11 ve 12 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği Mega Eylül kampanyasını duyurması sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor.Büyük markalarının ürünlerini indirime sokacağı günde, alışveriş tutkunları saatlerin ilerlemesini bekliyor. Vatandaşlar yapılan indirim sonrasında, hangi markalarda yüzde kaç indirim yapıldığı araştırılmaya başlandı. İşte Trendyol Mega Eylül İndirim Günleri! Hangi markalarda indirim var? Merak edilen detaylar haberimizde...

Trendyol’dan yapılan açıklamaya göre, sadece 3 güne özel binlerce marka ve yüz binlerce üründe yapılacak mega indirimlerle 4 milyona yakın ürün satışı bekleniyor. Elektronikten ev eşyasına, süpermarketten anne-bebek ürünlerine, modadan kozmetiğe, kırtasiye ve okul malzemelerine kadar çok özel indirim fırsatları Trendyol'un akıllı alışveriş ustası müşterilerini bekliyor.

TRENDYOL MEGA EYLÜL İNDİRİMLERİ İÇİN TIKLA

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trendyol Group Pazarlama Direktörü Erdem İnan, platformda yer alan markalarla birlikte geçen sene Kasım ayında ulaştığımız rakamlara yakın bir satış hacmi hedeflediklerini belirterek, “Trendyol'un her yıl geleneksel olarak Kasım ayında düzenlediği yılın en büyük indirimi Efsane Günler dışında, bu yıl okula dönüş döneminde de ihtiyaç duyulan alışverişi daha da canlandırmak amacıyla Mega Eylül kampanyasını düzenliyoruz.

Platformumuzda yer alan markalar ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanına ekonomik hareket getireceğiz. İhtiyaçların ve buna bağlı olarak harcamaların oldukça arttığı yılın bu döneminde anne-babaların ve üniversite öğrencilerinin yanında olarak, onlara bütçe dostu mega indirimlerle alışveriş yapma imkanı sağlayacağız. Satışlarımızın %90'na yakınının yine mobil platformlar üzerinden yapılacağını tahmin ediyoruz. Mega Eylül İndirim Günleri'ne 3 günde toplam 20 milyon ziyaretci bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kullanıcılarına hızlı ve güvenli alışveriş deneyimini ulaşılabilir fiyatlarla sunmak üzere dönemsel olarak büyük indirim kampanyalarına imza atan Trendyol, bu eylülde de geleneği bozmayacak. Trendyol; 10,11,12 Eylül tarihleri arasında şehre dönüş konsepti adı altında “Aradığınız her şeyin her şeyi Trendyol'da” diyor kullanıcılarını bu alışveriş deneyimine davet ediyor. Kampanya kapsamında, TV, radyo ve internet reklamlarıyla birlikte, influencer/blogger paylaşımları, sosyal medya desteği ve birkaç ilde açıkhava mecralarında yoğun iletişim planlanıyor.

AA

Trendyol Mega Eylül İndirim Günleri! Hangi markalarda indirim var? ile ilgili etiketler Trendyol 11 Eylül 10 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.