Trendyol Mega Eylül 2021 indirimleri ne zaman başlıyor?

2021 Trendyol Mega Eylül indirimleri için geri sayım başladı. Bütçe dostu olan alışverişleri ile her zaman müşterilerinin yanında olan Trendyol, Mega Eylül indirimleri ile bir kez daha kendisinden bekleneni gerçekleştirecek. Peki, 2021 Trendyol Mega Eylül indirimleri ne zaman başlayacak?

Diğer online alışveriş platformlarına nazaran en fazla indirim düzenleyen Trendyol klasikleşen Mega Eylül indirimleri ile bir kez daha müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir büyük bir merakla beklenen ve kaçırılmaması gereken indirimlerden birisi olan 2021 Trendyol Mega Eylül indirimleri için geri sayım başlıyor.

2021 Trendyol Mega Eylül İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Bazı marka ve ürünlerde büyük indirime giden Trendyol, Mega Eylül indirimleri ile bir kez daha müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bazı özel dönmelerde hemen hemen tüm ürünlerde çok ciddi indirimler yapan Trednyol’un 2021 Mega Eylül indirimleri 21-22-23 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Trendyol, merkezi İstanbul’da bulunan bir e-ticaret platformudur. İkinci el platformu Dolap, taşıma ağı Trendyol Express ve dijital dönüşüm odaklı AR-GE merkezi Trendyol Tech ile birlikte faaliyet gösteriyor. Trendyol Group çatı adını da kullanan platform; Trendyol Express kuryeleri ve hizmet sağlayıcıları dahil edildiğinde toplam 4 bin kişi istihdam ediyor.

Trendyol, 2010’da Demet Mutlu’nun liderliğinde kuruldu.

Trendyol Mega Eylül 2021 indirimleri ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Trendyol Trendyol Mega Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.