Trendyol 11.11 9 12 Kasım indirimleri ne zaman başladı mı?

Trendyol 11.11 Kasım ayı indirimleri ne zaman? Efsane kara Cuma yaklaşmaya devam ederken Trendyol Kasım ayı indirimleri için de geri sayım başladı. Peki, 2020 Trendyol Kasım ayı indirimleri ne zaman başlıyor? Trendyol 11.11 gününde hangi ürünlerde indirim var? İşte detaylar…

Türkiye’nin en çok alışveriş yapılan online alışveriş sitelerinden birisi olan Trendyol, 2020 Kasım ayında gerçekleştireceği süper indirim günleri ile bir kez daha müşterilerine mükemmel fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Geniş ürün yelpazesiyle hesaplı fiyatlar ve kaliteli ürünleri beraberinde sunan Trendyol 11.11 Kasım ayı süper indirim günlerinin ne zaman başlayacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, 2020 Trendyol Kasım ayı indirim günleri ne zaman başlayacak?

Trendyol 11.11 Kasım ayı indirimleri ne zaman başlıyor?

Türkiye’nin en popüler online alışveriş sitesi Trendyol’un Kasım ayı süper indirim günleri 9 - 10 - 11 - 12 Kasım 2020 tarihlerinde başlıyor. Black Friday öncesinde 11.11 indirimleri olarak anılan Trendyol süper indirim günleri 9 Kasım 2020 tarihinde saat 00.00’da başlıyor ve 13 Kasım 2020 gece yarısı 00.00’da sona eriyor.

Trendyol 11.11 9 12 Kasım indirimleri ne zaman başladı mı?

En iyi markalarda muhteşem fırsatlar sunan Trendyol süper indirim günlerinde; telefon, kulaklık, televizyon, laptop, beyaz eşya, küçük ev aletleri, kişisel bakım, saat, bot, giyim, çanta, parfüm, kozmetik, süpermarket, ev tekstili ve dekorasyon ürünlerine rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Trendyol 11.11 9 12 Kasım indirimleri ne zaman başladı mı? ile ilgili etiketler Trendyol Trendyol indirimleri Trendyol indirim günleri Trendyol 11.11 indirimleri Trendyol süper indirim günleri
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.