Trendyol indirimleri ne zaman bitecek? Trendyol müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır?

Trendyol indirimleri ne zaman bitecek? Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Trendyol 9-10-11 Kasım indirimlerinin ne zaman biteceği sorusu sorulmaya başlandı. Binlerce ürünün satışa sunulmasının ardından alışveriş sitesinin kullanıcıları müşteri hizmetlerini araştırmaya başladı. İşte Trendyol indirimleri ne zaman bitecek? Trendyol müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Trendyol indirimleri ne zaman bitecek? Binlerce ürünün satışa sunulmasının ardından alışveriş sitesinin kullanıcıları müşteri hizmetlerini araştırmaya başladı. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Trendyol 9-10-11 Kasım indirimlerinin ne zaman biteceği sorusu sorulmaya başlandı. İşte Trendyol indirimleri ne zaman bitecek? Trendyol müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Trendyol 9-10-11 Kasım'a özel büyük indirim günleri başlattı. Kozmetikten mobilyaya; giyimden elektronik eşya birçok üründe indirim var. Black Friday öncesi indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar şimdi ürünleri araştırmaya başladı.

 Trendyol uygulaması nereden indirilir?

Türkiye’nin dört yanında kargo yolu ile ürün ulaştıran Trendyol 9-10-11 Kasım tarihlerinde büyük bir indirim kampanyası düzenliyor. Trendyol uygulamasını indirerek, indirimli ürünlere sahip olabilirsiniz. Apple kullanıcıları App Store’dan ve Android kullanıcıları da Play Store’a girerek ücretsiz şekilde Trendyol uygulamasını indirebilir.

Trendyol indirimleri ne zaman bitecek? Trendyol müşteri hizmetlerine nasıl ulaşılır? ile ilgili etiketler Trendyol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.