Trendyol Black Friday indirimleri! 2021 Trendyol Efsane Cuma indirimleri ne zaman?

Black Friday indirimleri 2021 için geri sayım başladı. Yılın en büyük indiriminde özellikle alışveriş tutkunları tarafından merakla beklenen ve Efsane Cuma olarak adlandırılan Black Friday nedir? 2021 Black Friday indirimleri ne zaman?

Özellikle son yıllarda e-ticaret ile online alışverişin daha da yaygınlaşması sonrasında başta ABD olmak üzere Kanada ve İngiltere’nin akabinde Türkiye’de de Black Friday indirimleri adı altında bir çılgınlık başladı. E-ticaret siteleri tarafından yakından takip edilen bu akım ile beraber insanlar sabah saatlerine kadar mağazalarda uzun kuyruklar oluşturmak yerine tek tıkla alışverişi tercih ettiler.

Türkiye’ye de aktif olarak uygulanan Black Friday indirimleri, mağazaların günler süren kampanyalarının yanı sıra internet üzerinden belli başlı markalar ile bir fırsat çılgınlığı başladı. Türkiye’deki bu kullanıcılar normal günlere göre Black Friday indirimlerine yoğun bir ilgi gösterme yoluna gitti. Bu ortalamalar dikkate alındığında ise ortaya dönem içerisinde yapılan alışverişlerin aksine iki kat daha fazla indirim olduğu gözlemlendi.

Trendyol 2021 Black Friday İndirimleri Ne Zaman?

Büyük bir heyecanla beklenen Black Friday indirimleri alışveriş severleri yine Trendyol da buluşturacak. Evine yeni bir hava katmak isteyenler mobilya indirimlerine, evcil hayvanlarına hediye almak isteyenler pet shop ürünlerine, beyaz eşyalarını baştan aşağı değiştirmek isteyenler beyaz eşya kampanyalarındaki indirimleri Trendyol da bulacak.

Trendyol Black Friday indirimleri! 2021 Trendyol Efsane Cuma indirimleri ne zaman?

Trendyol da Efsane Günler indirimleri 23 Kasım 2021 tarihinde saat 00.00’da başlayacak. 5 gün boyunca devam edecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve akla gelebilecek yüz binlerce ürün Trendyol müşterileri ile buluşacak.

Trendyol Black Friday indirimleri! 2021 Trendyol Efsane Cuma indirimleri ne zaman? - Resim : 2

Black Friday Nedir?

1960’lar yaşanan bir kriz nedeniyle birçok işletme, mağazalarını kapatmamak için ellerinde kalan ürünleri %80'e varan indirimlerle satmaya başladı. Mağazalar ellerinde kalan ve yeni sezon ürünleri 1 gün boyunca stoktan çıkarmak amaçlı efsane indirimler uyguladı. Bu indirimler ile Amerika'da birçok mağazada uzun kuyruklar oluşurken halk bu indirim kampanyalarına akın etti. Ve bu kısa zamanda bir gelenek haline geldi. Her yıl Kasım ayının son cuma gününde Black Friday adıyla indirim kampanyaları böylece başlamış oldu.

Trendyol Black Friday indirimleri! 2021 Trendyol Efsane Cuma indirimleri ne zaman? - Resim : 3

Black Friday Nasıl Ortaya Çıktı?

Black Friday ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Kanada'da ortaya çıktı. ABD'de kasım ayının dördüncü perşembesi, Kanada'da ise ekim ayının ikinci pazartesi günü kutlanan Şükran Günü'nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahı gerçekleşen inanması güç boyutlardaki alışveriş çılgınlığına Black Friday adı verildi. Noel alışverişlerinin başlangıç günü olarak kabul gören Black Friday, ABD ve Kanada dışında İngiltere’de de oldukça popülerdir. Bu efsane alışveriş gününde neredeyse tüm mağazalarda büyük oranlarda indirim yapılır.

Trendyol Black Friday indirimleri! 2021 Trendyol Efsane Cuma indirimleri ne zaman? - Resim : 4

Black Friday 2021 İndirimleri Hangi Gün?

Black Friday indirimleri bu yıl 26 Kasım 2021 Cuma gününe denk gelmektedir. Tek bir günde herkesin alışveriş yapması, insanların programının uymaması nedeniyle mağazalar ve e-ticaret siteleri bu indirim günlerini 4 güne çıkartarak müşterilerine Efsane Günler ile iyi bir deneyim sunmayı hedeflemişlerdir.

Trendyol Black Friday indirimleri! 2021 Trendyol Efsane Cuma indirimleri ne zaman? - Resim : 5

Black Friday'de Hangi Markalarda İndirim Var?

25-27 Kasım'da giyim ürünlerinden elektronik ürünlerine, süpermarket ürünlerinden kozmetik ürünlerine ve aklınıza gelebilecek sevdiğiniz birçok markaların yeni sezon ürünleri Efsane Günler'de indirime giriyor. Efsane Günler'de Mango, Arzum, Pierre Cardin, English Home, The North Face, Prima, Sony, Madame Coco ve aklına gelecek birçok markada efsane indirim fırsatları sizleri bekliyor.

Black Friday Ne Zaman Bitecek?

Genelde 1 gün süren indirim günleri bu yıl istekler üzerine 3 gün boyunca devam edecek. 23-26 Kasım'da uygulanan Efsane Fırsatlar sizleri bekliyor.

Trendyol Black Friday indirimleri! 2021 Trendyol Efsane Cuma indirimleri ne zaman? ile ilgili etiketler Trendyol Black Friday İndirim efsane cuma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.