Trendyol bebiço kids ürünleri kaldırıldı mı?

Trendyol bebiço kids ürünleri! Wayfair skandalı sonrasında Trendyol'un bebiço kids ürünlerinden bazılarını kaldırması dikkatlerden kaçmadı. Trendyol sahibi kimdir? Trendyol'da hangi ürünler kaldırıldı?

Wayfair skandalı akabinde Trendyol’un kime ait olduğu merak konusu oldu. Wayfair skandalının gündeme bomba gibi düşmesi sonrasında Trendyol’da bebiço kids ürünlerinin siteden kaldırıldığı belirlendi.

Skandalın hemen sonrasında Trendyol’da bebiço kids adlı bazı ürünlerin siteden kaldırılması kullanıcıların gözünden kaçmadı.

Trendyol

Mobilya ile beraber ev eşyaları satan Wayfair firmasının çocuk ticareti yaptığı iddiaları hem gündemde hem de sosyal medya üzerinde büyük bir ses getirdi. Bir Amerikan e-ticaret şirketi olan Wayfair, 2002 senesinden bu yana müşterilerine hizmet vermekte. Dijital platformları 11.000'den fazla global tedarikçiden 14 milyon ürünü bulunan Wayfair’in şirket merkezi de Boston’da bulunmaktadır.

DEMET MUTLU KİMDİR?

22 Ağustos 1971 tarihinde New York’da dünyaya gelen Demet Mutlu, Trendyol’un kurucusu ve CEO’su olarak bilinir. Lise eğitimini İtalya’da gördükten sonra New York Üniversitesi Ekonomi Bölümünü birincilikle bitiren Mutlu, daha sonra ise Harvard’da MBA’e (Master Of Business Administration) kabul edildi.

Master eğitiminin 2. senesinde kendi işini kurma fikri ağır basınca Harvard’ı yarım bırakarak 300 bin dolar sermaye ile Bebek’teki evinin salonunda kurduğu Trendyol’u 2010 yılı Mart ayında yayına geçirdi. Site ilk 16 ay içerisinde değeri 150 milyon dolar olan bir şirket haline getirdi. Mynet’in kurucusu Emre Kurttepeli sitenin ilk yatırımcısı olmakla birlikte, daha sonra e-ticaret alanında ünlenen Sidar Şahin de sitenin ortakları arasında yer aldı.

 

Trendyol bebiço kids ürünleri kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler Trendyol WayFair
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.