Trendyol Alışveriş karnavalı mesajı gerçek mi, virüs mü?

Trendyol Kara Cuma 2021 kampanyaları sırasında cep telefonunuza gelen "Trendyol Alışveriş karnavalı" mesajına dikkat! 10.000 cep telefonu için Trendyol Whatsapp çekiliş linki gerçek mi, virüs mü?

Trendyol adı altında cep telefonunuza ve whatsapp'ınıza gelen "Trendyol Alışveriş Karnavalı" mesajı ve 10.000 cep telefonu hediyesi mesajı virüs olabilir. Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı olan alışveriş platformu Trendyol bazı kötü amaçlı kişiler tarafından kullanılabiliyor. Trendyol Whatsapp çekiliş linki gerçek mi, virüs mü?

TRENDYOL ALIŞVERİŞ KARNAVALI MESAJI GERÇEK Mİ, VİRÜS MÜ?

Cep telefonunuza gelen Trendyol Alışveriş Karnavalı ve 10.000 cep telefonu çekiliş mesajı bir virüstür. Linke tıkladığınız anda rehberinizdeki kişilere otomotik olarak bu mesaj gidecektir.

Trendyol Alışveriş karnavalı mesajı gerçek mi, virüs mü?

Peki linke tıkladığınıza ne yapmalısınız?

Öncelikle bu mesajı alıp linke tıkladıysanız arkadaşlarınızı ve rehberinizde bulunan kişileri uyarmalısınız. Öncesinde ise telefonunuzda kayıtlı olan önemli şifreleri değiştirmelisiniz.

Trendyol Alışveriş karnavalı mesajı gerçek mi, virüs mü? ile ilgili etiketler Trendyol trendyol alışveriş karnavalı mesajı gerçek mi kara cuma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.