Trendyol 9 12 Kasım indirimleri kaç gün sürecek? Sepette indirim ne demek?

Trendyol 9 12 Kasım ayı indirim günleri başladı. Büyük bir merakla beklenen Trendyol Kasım indirim günlerinin ne zaman biteceği ve kaç gün süreceği merakla araştırılmakta. Trendyol indirimleri ne zaman bitecek, kaç gün sürecek? Trendyol sepette indirim ne demek? İşte detaylar…

Trendyol 9 12 Kasım indirim günleri gece saat 00.00 itibarı ile resmen başlamış bulunmakta. Türkiye’de moda sektörü denildiği zaman online alışverişte lider durumda bulunan Trendyol, 9 12 Kasım tarihlerinde muhteşem indirimler ile bir kez daha müşterilerinin karşısında.

Geniş bir kitleye hitap eden Trendyol, Kasım ayında düzenlediği Black Friday indirimleri ile bir kez daha sürpriz ürünlerle aksesuardan giyime, elektronik ürünlerden beyaz eşyalara kadar bir çok seçeneğiyle bunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

TRENDYOL KASIM İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BİTECEK, KAÇ GÜN SÜRECEK?

2020 yılı Trendyol indirim günleri 9 Kasım Pazartesi tarihinde başlayacak, 12 Kasım Perşembe gecesinde saat 00.00’da sona erecek ve 4 gün sürecek.

TRENDYOL SEPETTE İNDİRİM NE DEMEK?

Online Alışveriş Sitesi içerisinde ürün seçimini yapıp sepete ekledikten sonra karşınıza "kupon" "indirim kodu" "promosyon kodu" "hediye çeki numarası" veya "indirim çeki kodu" yazan bir kutucuk çıkacak. indirim kodunu bu alana girdiğinizde sepette ek indirim uygulanmış olur.

 

Trendyol 9 12 Kasım indirimleri kaç gün sürecek? Sepette indirim ne demek? ile ilgili etiketler Trendyol İndirim Trendyol indirimleri Sepette indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.