Trendyol 25-26-27 Kasım efsane Cuma indirimleri! 2020 Trendyol hangi ürünlerde indirim var?

Trendyol efsane Kasım indirimleri başladı. 2020 yılının bu en büyük kampanyasında 25-26-27 Kasım tarihlerinde Trendyol’da yüzde 80’i bulan indirimler sizlerle olacak. Peki, Trendyol efsane Cuma indirimlerinde hangi ürünler var? İşte detaylar…

Türkiye’de özellikle son yıllarda büyük bir patlama yapan efsane Cuma indirimleri, Trendyol’da başladı. Giyimden kozmetiğe, elektronik eşyalardan ev yaşam ürünlerine kadar her şeyde Trendyol efsane Cuma indirimleri yine bir adım önde.

Cep telefonundan bilgisayara, televizyondan beyaz eşyalara kadar sınırsız ürünlerde yüzde 80’i bulan indirimler Trendyol ile evlerinize kadar gelecek. 2020 yılında 25-26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan Trendyol efsane Cuma indirimlerinden sizde dilediğiniz sürpriz ürünlerle bu fırsatı kullanabilirsiniz.

Akıllı telefonlar

Trendyol 25-27 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlemiş olduğu indirimler ile pek çok telefon markasında indirime gidiyor. Akıllı telefonlarının yanı sıra kulaklık, kılıf ve ekran koruyucu gibi aksesuarlarda da dev indirimler sizleri bekliyor. Bütçenize uygun aradığınız cep telefonu fiyatları kampanyalarla Trendyol’da size fırsat sunuyor.

Trendyol 25-26-27 Kasım efsane Cuma indirimleri! 2020 Trendyol hangi ürünlerde indirim var?

Bilgisayar kampanyaları

Oyuncu bilgisayarı, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar gibi amaca yönelik seçenekler arasından sizde Trendyol mağazası ile efsane Cuma indirimlerinden faydalanarak bundan yararlanabilirsiniz.

Trendyol 25-26-27 Kasım efsane Cuma indirimleri! 2020 Trendyol hangi ürünlerde indirim var? ile ilgili etiketler Trendyol efsane cuma Trendyol indirimleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.