Trendyol 20-25 Kasım indirimleri! Black Friday indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Yüzde kaç? Hangi markalarda indirim olacak?

Trendyol 20-Kasım Efsane Günler indirimi gündemin konuşulan konuları arasında bulunuyor. Trendyol'un yılın en büyük indirimine az bir zaman kaldı. Geri sayımın başlaması ile birlikte vatandaşların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Tüketiciler listede hangi ürünlerin yer aldığını ve indirimin ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor. İşte Trendyol 20-25 Kasım efsane günler yılın en büyük indirimi! Detaylar haberimizde...

Trendyol 20-Kasım Efsane Günler indirimi! Trendyol, giyimden, teknolojiye ve daha fazla birçok ürünün yer aldığı internet sitesi büyük beğeni topluyor. Trendyol'un 20-25 Kasım tarihleri arasında Efsane Günler adı altında indirim kampanyası tüketiciler ile buluşacak. İşte Trendyol 20-25 Kasım efsane günler yılın en büyük indirimi! Merak edilen detaylar haberimizde...

Trendyol 20-25 Kasım indirimleri! Black Friday indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Yüzde kaç? Hangi markalarda indirim olacak?

BLACK FRİDAY ÇILGINLIĞI

Yılın en büyük indirimine hazır mısınız? Son yıllarda hayatımıza özellikle alışveriş rutinimize yeni bir terim girdi. “Black Friday”. Peki, nedir bu Black Friday? Neden bu adı aldı? Ne zaman Black Friday indirimleri yapılıyor? Black Friday hangi ülkelerde yapılıyor?

Trendyol 20-25 Kasım indirimleri! Black Friday indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Yüzde kaç? Hangi markalarda indirim olacak? - Resim : 2

BLACK FRİDAY NE ZAMAN VE NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Black Friday ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde ve Kanada’da ortaya çıktı. ABD’de kasım ayının dördüncü perşembesi, Kanada’da ise ekim ayının ikinci pazartesi günü kutlanan Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahı gerçekleşen inanması güç boyutlardaki alışveriş çılgınlığına bu ad verildi. Noel alışverişlerinin başlangıç günü olarak da kabul edilir. ABD ve Kanada dışında Black Friday İngiltere’de de popüler bir uygulama. Bu efsane alışveriş gününde neredeyse tüm mağazalarda büyük oranlarda indirim yapılıyor ve çalışanlar uzun mesailer yapmak durumunda kalıyor.

Trendyol 20-25 Kasım indirimleri için tıklayınız!

Trendyol 20-25 Kasım indirimleri! Black Friday indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Yüzde kaç? Hangi markalarda indirim olacak? - Resim : 3

BLACK FRİDAY İSMİ NEREDEN GELDİ?

Bulunan ilk örnek 1961 yılında yerel bir gazeteye ait. Black Friday ilk ortaya çıktığı zamanlar mağazalar neredeyse yüzde seksene varan indirimler uyguladı, bunun sonucunda da hayal etmesi güç zorluklar ortaya çıktı. Yaya ve araç trafiği kitlenmesi, yaralanmalar gibi durumlar gazetenin bu güne Black Friday demesine yol açtı ve bu gelenek devam etti.

Black Friday her yıl haberler ve sosyal medyaya da konu oluyor. İndirim haberlerinin yanı sıra gelinlik almak için kavga eden müstakbel gelinler, elektronik eşya için birbirleriyle yarışan insanlar, araba park yeri için dövüşen sürücüler, çeşitli oyun konsolları için tartışan gençler, ezilenler, oyuncak istediği veya kaybolduğu için ağlayan çocuklar gibi inanılmaz sahneler gündeme oturuyor.

Bütün bu ilgiye ek olarak Black Friday artık popüler kültürün ayrılmaz bir parçası haline geldi. Çoğu dizi ve filmde bu konu işleniyor. Gerek romantik komedilerde iki kahramanın tanışma hikâyesi olsun gerek de elektronik mağaza çalışanlarının yaşadıkları trajikomik hikâyeler… Black Friday en habersiz olanın bile ilgi alanına girmeye hızla devam ediyor.

Günümüzde e-ticaret sitelerinde de yaygınlaşan bu efsane günler her geçen yıl daha çok ilgi topluyor. Birçok ülkedeki e-ticaret sitesi uyguladığı indirimlerle her yıl rekor yapıyor. 2017 yılında Amerika’da bu efsane günlerde e-ticaret siteleri 5 milyar doları geçerek rekora imza atmıştır.

Trendyol 20-25 Kasım indirimleri! Black Friday indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Yüzde kaç? Hangi markalarda indirim olacak? - Resim : 4

Black Friday 2018 yılında 23 Kasım Cuma gününe denk geliyor. Bu tarihte mağazalar sabah saat 5 - 6 gibi çok erken saatlerde hizmet vermeye başlıyor. Hatta son zamanlarda bazı mağazalar Black Friday’i gece 12’de başlatma kararı aldı. Bunun sonucunda mağazaların önünde şaşılacak derece uzun kuyruklar oluşuyor. İnsanlar gece kamp yaparak sınırlı sayıdaki ürünleri almak için birbirleriyle yarışıyor. Bunun dışında gün içinde oluşan uzun yaya ve araç kuyrukları, gürültü gibi etkenler Black Friday adının hakkını veriyor. Peki, Black Friday hangi mağazalarda? Neredeyse tüm mağazalarda bu gün varken en fazla indirim "cep telefonu" , oyun konsolu, tablet gibi elektronik ve de tekstil ürünlerinde, özelikle de gelinlik, ayakkabı, giyim, elbise, kozmetik & kişisel bakım ve kitap gibi ürün kategorilerinde yapılmaktadır.

TRENDYOL SİTE KULLANIM KOŞULLARI

Bu internet sitesine girmeniz veya bu internet sitesindeki herhangi bir bilgiyi kullanmanız aşağıdaki koşulları kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bu internet sitesine girilmesi, sitenin ya da sitedeki bilgilerin ve diğer verilerin programların vs. kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ya da başkaca sebeplere binaen, doğabilecek doğrudan ya da dolaylı hiçbir zarardan DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş sorumlu değildir. DSM GRUP, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, ihmal, kesinti hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

DSM GRUP işbu site ve site uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, siteyi kullanma koşulları ile sitede sunulan bilgileri önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, siteyi yeniden organize etme, yayını durdurma hakkını saklı tutar. Değişiklikler sitede yayım anında yürürlüğe girer. Sitenin kullanımı ya da siteye giriş ile bu değişiklikler de kabul edilmiş sayılır. Bu koşullar link verilen diğer web sayfaları için de geçerlidir.

DSM GRUP, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, ihmal, kesinti, silinme, kayıp, işlemin veya iletişimin gecikmesi, bilgisayar virüsü, iletişim hatası, hırsızlık, imha veya izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, değiştirilmesi veya kullanılması hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

Bu internet sitesi DSM GRUP'in kontrolü altında olmayan başka internet sitelerine bağlantı veya referans içerebilir. DSM GRUP, bu sitelerin içerikleri veya içerdikleri diğer bağlantılardan sorumlu değildir.

DSM GRUP bu internet sitesinin genel görünüm ve dizaynı ile internet sitesindeki tüm bilgi, resim, Trendyol markası ve diğer markalar, www.trendyol.com alan adı, logo, ikon, demonstratif, yazılı, elektronik, grafik veya makinede okunabilir şekilde sunulan teknik veriler, bilgisayar yazılımları, uygulanan satış sistemi, iş metodu ve iş modeli de dahil tüm materyallerin ("Materyaller") ve bunlara ilişkin fikri ve sınai mülkiyet haklarının sahibi veya lisans sahibidir ve yasal koruma altındadır. Internet sitesinde bulunan hiçbir Materyal; önceden izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden, kod ve yazılım da dahil olmak üzere, değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, başka bir lisana çevrilemez, yeniden yayımlanamaz, başka bir bilgisayara yüklenemez, postalanamaz, iletilemez, sunulamaz ya da dağıtılamaz. Internet sitesinin bütünü veya bir kısmı başka bir internet sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz. Aksine hareketler hukuki ve cezai sorumluluğu gerektirir. DSM GRUP'un burada açıkça belirtilmeyen diğer tüm hakları saklıdır.

DSM GRUP, dilediği zaman bu yasal uyarı sayfasının içeriğini güncelleme yetkisini saklı tutmaktadır ve kullanıcılarına siteye her girişte yasal uyarı sayfasını ziyaret etmelerini tavsiye etmektedir.

TÜRKİYE'DE BLACK FRİDAY

Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere’deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. İnsanlar bu sayede kargaşasından uzak kalıp yine de Black Friday indirimlerinden yaralanabilir, hatta ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabilir hale geldi. Fakat yine kısıtlı stok sebebiyle bilgisayar başında sabahlayan bir kitle yok değil. Black Friday indirimleri Türkiye’de de aktif olarak uygulanıyor. Mağazaların günler süren indirimlerinin yanı sıra internette de akıl almaz kampanyalar oluyor. Black Friday günü ve indirimleri Türk kullanıcıların alışverişlerinde normal bir güne oranla çok büyük bir sıçramanın kaynağı oldu. Türkiye’deki ortalamalar göz önünde bulundurulduğunda bu dönemdeki alışverişlerin neredeyse iki kat daha indirimli olduğu görülmektedir. Buradan da anlayabileceğimiz gibi Türkiye’deki tüketici, Black Friday gününde bir hayli aktif.

Trendyol ise Yılın En Büyük İndirimleri dediği Efsane Günler'i bu yıl tam 6 gün yapıyor. 20-25 Kasım tarihlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe %90’a varan indirimler sadece Trendyol.com’da. Sevdiğiniz markaların başka hiçbir yerde bulamayacağınız indirimleri ve kampanyaları ile aklınızı başınızdan alacak bir alışveriş deneyimi Efsane Günler ile 20 Kasım 00:00’da sizi bekliyor. Size ise bu fırsatları kaçırmamak için Trendyol Efsane Günler sayfasına girip, favori ürünlerinizi şimdiden sepetinize eklemek kalıyor!

Trendyol 20-25 Kasım indirimleri! Black Friday indirimleri ne zamana kadar devam edecek? Yüzde kaç? Hangi markalarda indirim olacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.