Trendyol +18 kadın şortu var mı? Merry See kadın şortları nerede satılıyor?

Trendyol +18 kadın şortu var mı? Online alışveriş sitesi Trendyol'da kadın şort bölümündeki ürünler için +18 uyarısı çıkması sosyal medyada tartışma yarattı. Uygulama üzerinden uyarıyı görmek isteyenler şortun linkine gidiyor. İşte Trendyol +18 kadın şortu var mı? Merry See kadın şortları nerede satılıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Trendyol +18 kadın şortu var mı? Uygulama üzerinden uyarıyı görmek isteyenler şortun linkine gidiyor.  Online alışveriş sitesi Trendyol'da kadın şort bölümündeki ürünler için +18 uyarısı çıkması sosyal medyada tartışma yarattı. İşte Trendyol +18 kadın şortu var mı? Merry See kadın şortları nerede satılıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Twitter'da bir kullanıcının şort bakarken ekranda +18 uyarısı belirdiğini paylaşması üzerine tartışma başladı.

Bazı kullanıcılar sitedeki +18 uyarısına tepki gösterdi.

Söz konusu uyarıda ''Türk Ceza Kanununun 266. maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın'' ifadeleri yer aldı.

Trendyol +18 kadın şortu var mı? Merry See kadın şortları nerede satılıyor?

Trendyol +18 kadın şortu var mı? Merry See kadın şortları nerede satılıyor? ile ilgili etiketler Trendyol Trendyol +18 kadın şortu var mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.