Trendyol 18-20 Haziran indirimleri! Hangi markalarda var?

Trendyol 18-20 Haziran indirimleri! Çeşitli markaların yer aldığı Trendyol pek çok kişinin rağbet gösterdiği online alışveriş siteleri arasında yer alıyor. Trendyol 18 Haziran'da da kullanıcılara sürpriz bir indirim kampanyası hazırlıyor. İşte Trendyol 18-20 Haziran indirimleri! Detaylar haberimizde...

Trendyol 18-20 Haziran indirimleri! Özel günlerde çeşitli indirim kampanyaları hazırlayan Trendyol tüketicileri mutlu ediyor. 18-20 Haziran arası Trendyol'un indirim kampanyası büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte Trendyol 18-20 Haziran indirimleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Trendyol 18-20 Haziran arasında indirim kampanyası gerçekleştirecek. Detaylar belli olduğu zaman sitemizde yer alacak.

TÜRKİYE'NİN LİDER MODA SİTESİ

trendyol.com, en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da yola çıktı. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek, bu doğrultuda Türk Tasarımcılara destek olma misyonu ile bir çok Türk Tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site oldu. 2011 yılsonu itibarı ile 6,5 milyondan fazla üyesine 900 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet veren trendyol.com, kurduğu dev operasyon merkezinden her gün onbinlerce paketin sevkiyatını gerçekleştirmektedir.

 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

trendyol.com, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. trendyol.com’da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz.

trendyol.com, online alışverişi daha güvenli hale getirmek için en yüksek güvenlik yöntemi olan yeşil bar sertifikasını Türkiye’de ilk alan sitelerden biri olduğu gibi, aynı güvenlik sistemine sahip Facebook e-mağazası ile üyelerine Facebook’tan çıkmadan alışveriş kolaylığı sağlamaktadır.

Trendyol 18-20 Haziran indirimleri! Hangi markalarda var? ile ilgili etiketler Trendyol 20 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.